
Šmajstrla
Šmajstrla Pohanková krupice
400 gDoručení už do 60 minut
Největší výběr ze supermarketů, farmářských obchodů, lékáren a dalších.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Pohanková krupice je nejhruběji namleté pohankové zrnko. Pohanka pro výrobu pohankové krupice je loupaná mechanicky. Toto zpracování je šetrné a vede k zachování výživových hodnot pohanky.
Pohanka je přirozeně bezlepková potravina, která je rovněž lehce stravitelná.
Použití
Pohanková krupice zcela nahradí hrubou mouku pšeničnou nebo klasickou krupičku. Celiaci jej mohou použít k přípravě dětských kaší, těsta do halušek, knedliků, lívanců, moučníků a jiných.
O výrobci
V pohankovém mlýně Šmajstrla na Kopané ve Frenštátě pod Radhoštěm loupou pohanku již od roku 1861 mechanickým způsobem, při němž nejsou znehodnocovány vitamíny. Jejich přáním je, aby pohanka i nadále přinášela lidem zdraví, které stále zůstává tím největším bohatstvím každého člověka.
Skladování
Skladujte v suchu.
Výrobce
Pohankový mlýn Šmajstrla s.r.o.
Kopaná 806
744 01 Frenštát pod Radhoštěm
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Pohanková krupice |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1470 kJ/350 kCal |
Tuky | 1.8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.62 g |
Sacharidy | 73.8 g |
z toho cukry | 0.8 g |
Bílkoviny | 7.4 g |
Sůl | 0.01 g |
Vláknina | 0 g |