Rohlík BEZ KOMPROMISU

Rohlik.cz Rozmarýn v květináči

1 ks
58,30 Kč 58,30 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků pravidelně nakupuje

Cena pro Premium: 49,55 Kč
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Rozmarýn pochází ze Středozemí a řadí se do čeledi hluchavkovitých. Jedná se bylinku, která si vás hned získá svou příjemnou podmanivou vůní. Ve starověku představoval rozmarýn symbol lásky, manželství a nepomíjivosti. Často byl proto přidáván do svatebních kytic.

  • Váha zelené hmoty: 20+ g/ks.

Pár slov od rozmarýnu …

Vyrostl jsem na Moravě, abych udělal váš den chutnějším. Doma ze mě sundejte obal, který prosím zrecyklujte. Pravidelně mě zalévejte zespodu, dopřejte mi dostatek světla, pokojovou teplotu nad 12 °C a nenechte mě dlouho čekat na naše společné vaření. Já z vás za to udělám pravého gurmána.

Použití

Rozmarýn je vynikající přísada zejména do masitých pokrmů ze zvěřiny, drůbeže, z jehněčího či vepřového masa. Výborně doplňuje chuť pečených a grilovaných ryb. V kuchyni se používají pouze zelené lístky bez větviček. Rozmarýn se také pokládá přímo na uhlí, aby maso získalo rozmarýnové aroma.

O výrobci

Lidé z Bylinky.cz pro vás pěstují bylinky na Znojemsku v jednom z nejmodernějších skleníků v Evropě už od roku 2012. Základy firmy stojí na úctě k životnímu prostředí. V boji proti škůdcům nasazují jejich přirozené predátory a výtažky z rostlin. Téměř stoprocentně využívají obnovitelné zdroje energie a k zavlažování používají výhradně dešťovou vodu.

Kam s obalem? 

Složení

Rozmarýn v květináči