BIMI (baby) brokolice, balení

160 g
Vyprodáno. Očekáváme ve středu.
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: Španělsko, Polsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Baby brokolice vzniká křížením klasické brokolice a čínského zelí. Vypadá jako všem dobře známá brokolice na dlouhém a méně dužnatém stonku, který připomíná zelený chřest. Podobnost je také v chuti. Na rozdíl od klasické brokolice jsou její růžičky menší a lépe se tak zpracovávají.

Použití

Vypadá jako zvláštní druh květiny a sluší jí i váza. Mnohem více se k ní ale hodí rýže, nudle, wok nebo parmská šunka. Ideální je připravená na páře, uvařená na skus, grilovaná i jen tak, syrová.

O výrobci

Společnost G´s Marketing Central Europe byla založena v roce 2000. Specializuje se na prodej vlastní produkce salátů, cibule, kukuřice cukrové, dýní a okurek pěstovaných v oblasti Polabí a úzce spolupracuje se společnostmi G´s Group v Evropě v dodávkách BIO sortimentu a BIMI brokolice. Mimo českou sezonu pak nabízí sortiment pěstovaný na farmách G´s Group ve Španělsku.  Zásobuje širokou síť řetězců a zpracovatelů v ČR, SK, Maďarsku a některých dalších zemí ve střední Evropě

Společnost aktivně pracuje na rozvoji technologií vedoucí k efektivní ochraně životního prostředí a obnovitelných zdrojů, rozvíjí a podporuje užití robotiky v oblasti péče a ochrany rostlin, podporuje komunitu v místě působnosti.

Skladování

Uchovávejte v suchu.

Výrobce

G´s Marketing Central Europe s.r.o.
Na Brudku 459
289 22  Lysá nad Labem
Česká republika

Složení

Brokolice bimi