Yoggies

Yoggies Jehněčí a bílá ryba – minigranule s laktobacily pro psy

5 kg
779,00 Kč 155,80 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

50+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Německo,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Granule lisované za studena od české firmy Yoggies je kvalitní, nahrubo mleté sušené syrové maso, bylinky, ovoce i vláknina, díky čemuž mají granule pro psy skvělou, přírodní vůni i chuť a také prebiotický účinek. Ten podporuje peristaltiku střev a tím čistit trávicí systém psa od zbytečných usazenin a škodlivin z potravy. 

Granule obsahují 85 % kvalitního syrového masa (před pomalým sušením) a díky tomu jsou pro psy vysoce kvalitním a zdravým krmivem vůbec. 

Granule lisované za studena Yoggies jsou skvělým a každodenním kvalitním krmivem pro mladédospělé i starší psy.

Vyráběny jsou výhradně z kvalitních surovin, které se pouze několikastupňově pomalu suší, melou a lisují do tvaru granulí (peletek)

. Velikost granulí – Minigranule jsou vhodné pro štěňata a psy malých plemen.

Baleno ekologicky v recyklovatelném papírovém pytli.

Použití

Doporučuje se zvolit ideální krmnou dávku pro psa podle jeho věku, tělesné váhy a aktivity. Předpokládá se, že každý chovatel nastaví krmnou dávku individuálně podle potřeb svého psa.

Doporučená základní krmná dávka na den je 1,2 % z tělesné váhy psa (pro psy s nízkou denní aktivitou). Běžná i vyšší aktivita vašeho psa si zaslouží krmnou dávku ve výši 1,8–2,5 % tělesné váhy psa podle fyzické zátěže. Doporučené dávky jsou orientační. Skutečná potřeba potravy může záviset na aktivitě a věku psa.

Nezapomínejte, že každý pes musí mít vždy k dispozici dostatečné množství čerstvé vody.

O výrobci

Společnost Yoggies s.r.o. vznikla ze silné vize motivované touhou poskytnout čtyřnohým mazlíčkům opravdu kvalitní stravu. Příběh společnosti začíná špatným zdravotním stavem psa Roxy, který se po požití jedu potýkal s vážnými problémy. Majitel psa i samotné společnosti, Jiří Švihálek, vzal skutečnost do svých rukou a s porozuměním fungování zažívacího traktu psa jsem postupně vyvinul psí jogurty nebo granule lisované za studena.

Dnes je firemním závazkem navrátit psům původní potravu s původní chutí a vůní, bez chemie a obilí. Jsou přesvědčeni, že psi si zaslouží naši lásku, ale také vyváženou a zdravou stravu. Nejen jejich slogan "Zdraví začíná v misce®" vede k odhodlání vytvářet výživově bohaté granule, které jsou zárukou spokojenosti našich psích přátel.

Skladování

Skladujte v suchu.

Výrobce

Yoggies s.r.o.
Třinecká 674
273 56  Buštěhrad 
Česká republika

(obsah sušených mas odpovídá ca.85% obsahu masa v nesušené formě)
Jehněčí maso sušené mleté 15 % Mletý sušený žaludek z divočáka 12 % Maso bílé ryby, sušené, mleté 8 % Sušená, mletá játra 4 % Bramborové vločky 15 % Směs zeleniny (čekanka, celer, mangold, pastiňák, kořen petržele) 4,5 % Za studena lisovaný řepkový olej Sušené, mleté mořské řasy Směs bylinek pro psy (fenykl, kopřiva, pampeliška, kmín, heřmánek, tymián, listy maliny, listy ostružin, hořec) 3 % Řepné řízky, sušené, mleté Rybí olej Želatinový prášek Sušená rašelina 2% Sušené, mleté borůvky Yucca Schidigera, sušená, mletá Laktobacily – Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophilus Dobré stravitelnosti a energetické úrovně 367 kcal / 100 g je dosaženo i bez přidání cukru a škrobů.