Purina ONE

Purina ONE Sterilcat s lososem a pšenicí pro kočky

0,8 kg
179,90 Kč 224,88 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

70+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Sterilizace vede k hormonálním změnám, které mohou mít vliv na metabolismus, přibývání na váze a výjimkou nejsou ani častější problémy močového systému.

Purina One Sterilcat s recepturou Bifensis® je speciálně vyvinuté krmivo určené pro potřeby kastrovaných/sterilizovaných koček a udržuje zdravý metabolismus díky upravenému poměru bílkovin a tuků. To pomáhá zachovat svalovou hmotu a hlídat hmotnost kočky. Vyvážený obsah minerálních látek udržuje zdravý močový trakt.

Tímto krmivem jí dopřejete vše, co potřebuje, aby byla zdravá a šťastná. Jejich chutná receptura s lososem a pšenicí obsahuje vysoce kvalitní suroviny, které zajistí všechny nezbytné živiny, které vaše kočka potřebuje. Živiny jsou velmi dobře vstřebatelné díky vysoké kvalitě surovin, navíc prokazatelně snižuje tvorbu zubního kamene až o 40 %.

Použití

Doporučené denní krmné dávky (g/den):

Hmotnost kočky 2–4 kg: 30–60 g krmiva.
Hmotnost kočky 4–6 kg: 60–85 g krmiva. 
Hmotnost kočky 6–8 kg: 85–115 g krmiva.

Doporučené denní krmné dávky by měly být přizpůsobeny klimatickým podmínkám, úrovni aktivity a fyzické kondici zvířete. Čerstvá a čistá voda by měla být vždy k dispozici.

Pokud podáváte krmivo Purina One poprvé, doporučujeme zavádět jej postupným přidáváním stále většího množství Purina One do stávajícího krmiva po dobu 7 dnů, aby se trávicí systém vaší kočky snáze přizpůsobil novému krmivu.

O výrobci

Nestlé je švýcarská nadnárodní společnost se sídlem ve Vevey ve Švýcarsku. Firma byla založena v roce 1866 a pojmenována podle švýcarského chemika Henriho Nestlé. Společnost vyrábí širokou škálu produktů jako potraviny pro děti, balenou vodu a nápoje, cereálie, kávu, cukrovinky, mléčné produkty, zmrzliny, mražené pizzy nebo žrádlo pro domácí mazlíčky.

Skladování

Krmivo skladujte na suchém a chladném místě.

Výrobce

Nestlé Česko s.r.o.
Mezi vodami 2035/31
143 20  Praha 4
Česká republika

Losos (15 %), pšenice (15 %), dehydrované drůbeží bílkoviny, kukuřičná lepková moučka, sójová moučka, kukuřice, živočišný tuk, sušená řepná dužina, sušený čekankový kořen (2 %), dehydrované rybí bílkoviny, minerální látky, vedlejší výrobky živočišného původu, kvasnice (1 %)

Analytické složky:
Protein 37,0 % Oleje a tuky 13,0 % Popel 7,5 % Vláknina 4,0 %