-10 %

Shelma

Shelma Bezobilné STERILE granule s čerstvým lososem pro dospělé kočky

0,75 kg
Akce do 12. 5.
175,41 Kč  194,90 Kč
233,88 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

40+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Objevte všechny produkty Shelma.

Shelma granule s čerstvým lososem je kompletní krmivo bez obilovin pro dospělé kočky. Granule se vyznačují vysokým obsahem kvalitního lososa, navíc jsou bez lepku, doplněny spirulinou a rakytníkem pro lepší obranyschopnost vaší kočky. Svým složením jsou vhodné i pro kastrované kočky.

Kocourek Rozmarýn Mlsálek je kulinářská star, která dobře ví, že maso nejde nahradit. Kvalitní granule musí obsahovat především živočišné bílkoviny, ze kterých kočky získávají ty nejdůležitější živiny. V granulích Shelma je maso ve složení vždy na první místě, základem je navíc čerstvé maso, které nikdy neprošlo zmrazením, v tom jsou granule Shelma výjimečné!

Použití 

Krmte 1–2× denně. Pokud je krmivo pro vaši kočku nové, přimíchávejte jej do krmiva, na které byla vaše kočka dosud zvyklá, a dávky pomalu zvyšujte. Kočka musí mít stále k dispozici dostatek čerstvé pitné vody. Doporučená dávka na obalu je pouze orientační, individuální spotřeba vaší kočky závisí na její tělesné váze, aktivitě a věku. 

O výrobci 

Společnost Partner in Pet Food (PPF) je předním inovativním evropským výrobcem krmiv pro domácí zvířata. V současné době distribuuje své produkty supermarketům, specializovaným prodejnám pro domácí zvířata a veterinářům na 40 trzích. 

Společnost byla založena roku 2000 v Nizozemsku, nyní má centrálu v Maďarsku a celkem působí v deseti zemích.  Složení jejich produktů bylo pečlivě zvoleno tak, aby vyhovovalo potřebám zákazníků a jejich domácích zvířat. Mají vždy nejvyšší kvalitu a obsahují všechny živiny a vitamíny, které domací zvířata potřebují, aby byla šťastná a zdravá.

Skladování 

Skladujte na suchém místě. 

Výrobce

Partner in Pet Food CZ s.r.o.
Bucharova 1423/6
158 00  Nové Butovice – Praha 13
Česká republika

čerstvý losos (25 %), sušené drůbeží, bramborové vločky, sušené krůtí, hrášek (8 %), hrachová bílkovina, bramborový škrob, drůbeží tuk, sušený čekankový kořen (2 %), hydrolyzovaná bílkovina, sušené rybí, celulóza (2 %), sušené řepné řízky (2 %), kvasnice (1,5 %), vitaminy a minerální látky, lososový olej (0,5 %), juka schidigera (0,2 %), spirulina (0,2 %), sušená jablka, rakytník (0,1 %), rozmarýn (0,035 %), tymián (0,035 %), petržel (0,03 %)