Výhodná cena

Purina ONE

Purina ONE Indoor bohaté na krůtu a celozrnné obiloviny pro kočky

1,5 kg
Nabídka do 12. 5.
269,91 Kč 
179,94 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

40+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Kočky žijící v bytě tráví hodně času péčí o svou čistotu, takže jsou náchylnější k potížím souvisejícím s ulpíváním srsti v trávicím traktu. A protože kočka dá většinou přednost sladkému spánku na pohovce před fyzickou aktivitou, potřebuje, abyste se postarali také o její hmotnost.

Purina One Indoor s recepturou Bifensis® je krmivo speciálně navržené pro kočky žijící převážně v bytě. Jeho složení s krůtou bylo vyvinuto veterináři a experty na výživu tak, aby poskytovalo vaší kočce všechny nezbytné živiny, které potřebuje v každém jídle, zároveň bere ohled na snížený energetický výdej a pomáhá redukovat tvorbu smotků chlupů.

Vláknina obsažená v krmivu prokazatelně odvádí ze žaludku kočky dvakrát více chlupů již během 14 dnů. Díky upravenému poměru bílkovin a tuků pomáhá udržovat štíhlou linii a zdravou tělesnou kondici vaší kočky. Obsahuje také čekanku, přírodní ingredienci, která snižuje zápach steliva, zajišťuje vyváženou střevní mikroflóru a podporuje zdravé zažívání.

Použití

Doporučené denní krmné dávky (g/den) - běžná aktivita:

Hmotnost kočky 2-4 kg: 35-70 g.
Hmotnost kočky: 4-6 kg: 70-105 g.
Hmotnost kočky 6-8 kg: 105-140 g.

Doporučené denní krmné dávky by měly být přizpůsobeny klimatickým podmínkám, úrovni aktivity a fyzické kondici zvířete. Čerstvá a čistá voda by měla být vždy k dispozici.

Pokud podáváte krmivo Purina One poprvé, doporučujeme zavádět jej postupným přidáváním stále většího množství Purina One do stávajícího krmiva po dobu 7 dnů, aby se trávicí systém vaší kočky snáze přizpůsobil novému krmivu.

O výrobci

Nestlé je švýcarská nadnárodní společnost se sídlem ve Vevey ve Švýcarsku. Firma byla založena v roce 1866 a pojmenována podle švýcarského chemika Henriho Nestlé. Společnost vyrábí širokou škálu produktů jako potraviny pro děti, balenou vodu a nápoje, cereálie, kávu, cukrovinky, mléčné produkty, zmrzliny, mražené pizzy nebo žrádlo pro domácí mazlíčky.

Skladování

Krmivo skladujte na suchém a chladném místě.

Výrobce

Nestlé Česko s.r.o.
Mezi vodami 2035/31
143 20  Praha 4
Česká republika

Krůta (17 %), celozrnná pšenice (17 %), dehydratované drůbeží bílkoviny, kukuřice, sójová moučka, kukuřičná lepková moučka, pšeničná lepková moučka, živočišný tuk, sušená řepná dužina, sušený čekankový kořen (2 %), minerální látky, vedlejší výrobky živočišného původu (s přidanými tepelně ošetřenými bakteriemi Lactobacillus Delbrueckii a Fermentum v prášku 0,025 %), kvasnice

Nutriční doplňkové látky:
m.j./kg: Vit. A 36 960 Vit. D3 1 200 Vit. E 460 mg/kg: Vit. C 140 Taurin 780 Síran železnatý monohydrát 220 Jodičnan vápenatý bezvodý 2,8 Síran měďnatý pentahydrát 45 Síran manganatý monohydrát 108 Síran zinečnatý monohydrát 380 Seleničitan sodný 0,26 Antioxidanty Analytické složky: Protein 34,0 % Obsah tuku 13,0 % Obsah anorganických látek 7,5 % Hrubá vláknina 6,0 % Omega 6 mastné kyseliny 2,0 %