Česnek čerstvý, svazek 250 g+ (Egypt)

1 svazek
39,90 Kč 39,90 Kč/svazek

Doručení už do 60 minut

3000+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Egypt,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Svazek čerstvého česneku. Má svou charakteristickou štiplavou chuť a vůni.
Dáváme si záležet, abychom vám během tuzemské sklizně (zpravidla od května do srpna - v závislosti na počasí a pokud je u produktu uvedena země původu ČR) už za šest hodin dodali od lokálních pěstitelů ty nejčerstvější kousky, které ještě ráno spokojeně odpočívaly v řádku u farmáře. Pojďte je s námi vyzkoušet!

Svazek obsahuje tři až čtyři kusy česneku s natí.

Použití

Česnek je ideální konzumovat čerstvý. Má intenzivní charakteristické aroma a výrazně ostrou chuť, která se však vařením a pečením zjemní. Skvěle se hodí k dochucení mletého masa, přidává se do polévek, omáček, salátů a pomazánek. Jeho šťiplavá chuť ještě více vynikne v kombinaci s cibulí. Výborně se hodí k masovým pokrmům na červeném a bílém víně. Často se kombinuje s rajčaty a zázvorem. Hodí se na pečivo, obvykle se používá s máslem či olejem.

Čerstvě sklizeno

Věděli jste, že zeleninu a ovoce s označením “Čerstvě sklizeno” vám doručíme přímo od zelináře již za 6 hodin od sklizně?

Na Rohlíku najdete v sezóně lokální zeleninu a ovoce, u které vám můžeme garantovat, že se dostane na váš stůl za 6 až 48 hodin po sklizni. Je to díky tomu, že čerstvě sklizenou zeleninu nám vozí zelináři přímo na náš rohlíkovský sklad, odkud vám ji rovnou rozvážíme domů. Zelenina tak neputuje zbytečně v kamionech do meziskladů a prodejen, jako tomu je u kamenných obchodů. Na Rohlíku jde čerstvá zelenina z pole přímo k vám.

O výrobci

Tento česnek byl vypěstován výhradně pro Rohlik.cz naším lokálním pěstitelem. Zakoupením tohoto česneku podporujete drobné zemědělce ve svém okolí. Rohlik.cz podporuje malé pěstitele.

Skladování

Uchovávejte na suchém, chladném a tmavém místě. Při uložení do chladničky dejte česnek do nádoby nebo sáčku, které nedovolí pronikat vlhkosti zvenčí.

Složení

Česnek mladý čerstvý