Hovězí vyzrálé maso.Květovou špičku najdeme v horní části zadní kýty. Tyto svaly nejsou namáhané, vynikající měkké prokvetlé maso. Patří mezi žádaná steaková masa. Z květové špičky se připravují velké steaky s jemnými žilkami tuku a výraznou chutí.
Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +3°C.
Určené k tepelné úpravě.
Příběh značky Steinhauser
Tradice řeznického řemesla začala v rodině Steinhauserů v roce 1790. V dubnu 1991 si pronajala městská jatka v Tišnově a nastartovala se tak nová éra jména Steinhauser spojená s masem a výrobou masných výrobků. Majitel Ing. Ladislav Steinhauser říká: ,,Jsme rodinnou firmou a vážíme si, že v podniku pracuje řada schopných pracovníků, kteří jsou zde od založení firmy. Jsme hrdí na své výrobky. Častým motem, které používáme je VĚŘÍME V KVALITU.”
Jak se to dělá
Tím, že firma disponuje vlastní porážkou, tak zákazníkům nabízí pouze maso z českých chovů. Na trhu se můžete setkat s čerstvým vepřovým a hovězím masem, s vyzrálým hovězím masem a širokou škálou masných výrobků. Firma Steinhauser, s.r.o. se dlouhodobě snaží prosazovat na trhu kvalitními masnými výrobky. Tento cíl se jim daří naplňovat, což svědčí o spoustě spokojených zákazníků a ocenění, která firma za poslední dobu získala.
Spolupráce s Rohlíkem
Díky Rohlíku může zákazník v Liberci, Plzni, Pardubicích, Hradci Králové, Praze i Brně ochutnat třeba Šunku od kosti, Dětskou medovou šunku, Křenovou šunku, Hovězí šunku z kýty, hovězí květovou špičku, hovězí nízký a vysoký roštěnec a další produkty značky Steinhauser.
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 6 dní.
Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 2 dny.
Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží, které je označeno jako last minute.
Hovězí maso zadní | 100 % |
Květová špička |