La Parcela Rajčata cherry mix, shaker

250 g
68,00 Kč 272,00 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Španělsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Tento mix obsahuje tři druhy cherry rajčátek:

Rajčátka červená, hnědá "čokoládová" s vyjímečnou a lehce nasládlou chutí a rajčátka žlutá se sladkou chutí a citrusovým nádechem, připomínajícím kořeněný zázvor.

Použití

Cherry rajčátka jsou pro svou velikost žádaná jak ve studené, tak i teplé kuchyni. Jsou vhodná pro zapékání i do letních zeleninových salátů. Dají se konzumovat celá a nebo rozkrojená napůl, jako dekorace na jednohubky a chlebíčky. Lze je podávat jako přílohu k většině jídel, kde budou tvořit osvěžující oblohu. Výborná jsou jako zeleninový doplněk snídaně či svačiny.

O výrobci

Granada La Palma se nachází v provincii Granada na jihovýchodě Španělska. La Palma je největším producentem cherry rajčátek a ostatních rajčatových specialit na světě. Hlavní činnost jejich farem je zaměřena na výrobu a prodej tradiční zeleniny, mini-zeleniny a subtropického ovoce. Granada La Palma nabízí širokou škálu rajčat, s mnoha druhy a příchutěmi. Rajčata značky La Parcela lze považovat za jedna z nejchutnějších na světě. 

Skladování

Při běžné pokojové teplotě vydrží i několik dnů. Při skladování v chladničce obvykle tvrdnou a ztrácí své charakteristické aroma.

Výrobce

Granada La Palma S.Coop.And. 
Carretera Nacional 340
18730 Carchuna
Španělsko

Složení

Rajčata cherry