Yoggies

Yoggies Jogurt pro psy a kočky

120 g
38,80 Kč 323,33 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

600+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Jogurt z české biofarmy, který potěší pejsky i kočičky.  Probiotický a čerstvý produkt pro zdraví a imunitu každého pejska.

Neobsahuje prakticky žádnou laktózu (obsah laktózy pouze 0,01 %), je zcela bez chemie a dochucovadel, plný probiotik blízkých zažívacímu traktu psa.

Pes potřebuje laktobacily pro své zdraví a imunitu. Většina krmiv je však neobsahuje. Absence laktobacilů může být příčinou mnoha nemocí. Proto česká firma vyvinula přírodní zdroj laktobacilů, vápníku i výživných látek bez chemie a zahušťovadel pro přirozenou podporu zdraví vašeho pejska.

Pokud pes trpí průjmy, plynatostí a "prdíky", nebo zažívacími problémy, může pravidelné podávání jogurtu pro psy udržovat zdravou střevní mikroflóru a posilovat jeho imunitní systém.

Použití

Podávejte chlazený. Případné "hrudky" nejsou díky složení z více druhů mlék na závadu. Doporučuje se před podáváním promíchat ode dna.

Jogurt pro psy můžete vylepšit lžičkou medu, strouhaným jablkem/hruškou, ovesnými vločkami apod. Při průjmových onemocněních se doporučuje podávat častěji v menších dávkách.

  • Štěňata do 1 roku – 1 ks týdně (porce lze dělit)
  • Malá plemena psů do 10 kg – 1 ks týdně
  • Střední plemena psů do 35 kg – 1–2 ks týdně
  • Velká plemena psů nad 35 kg – 2 –3 ks týdně

O výrobci

Společnost Yoggies s.r.o. vznikla ze silné vize motivované touhou poskytnout čtyřnohým mazlíčkům opravdu kvalitní stravu. Příběh společnosti začíná špatným zdravotním stavem psa Roxy, který se po požití jedu potýkal s vážnými problémy. Majitel psa i samotné společnosti, Jiří Švihálek, vzal skutečnost do svých rukou a s porozuměním fungování zažívacího traktu psa jsem postupně vyvinul psí jogurty nebo granule lisované za studena.

Dnes je firemním závazkem navrátit psům původní potravu s původní chutí a vůní, bez chemie a obilí. Jsou přesvědčeni, že psi si zaslouží naši lásku, ale také vyváženou a zdravou stravu. Nejen jejich slogan "Zdraví začíná v misce®" vede k odhodlání vytvářet výživově bohaté granule, které jsou zárukou spokojenosti našich psích přátel.

Skladování

Skladujte v chladu při teplotě 4–8 °C. Nevystavujte slunci ani teplu. Po otevření spotřebujte do 24 hodin.

Výrobce

Yoggies s.r.o.
Třinecká 674
273 56  Buštěhrad 
Česká republika

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 12 dnů.

Složení: Směs mlék, Yoggies - probiotické kultury speciálně vyvinuté pro zažívání psů, hrubý protein 3,38%, hrubý tuk 1,40%, hrubá vláknina 0,22g, hrubý popel 0,70%, laktóza ca 1,6%, sušina.

Skladujte v chladu 4 - 8°C, nevystavujte slunci ani teplu, po otevření spotřebujte do 24 hod., lze podávat přímo z kelímku.