Yoggies

Yoggies Fit kostička lisovaná za studena s kuřecím masem pro psy

118 g
72,90 Kč 617,80 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Skvělá a jedinečná pochoutka pro psy bez chemie, cukru a lákadel vyrobená lisováním za studena.

Pejsek si zamiluje její přírodní vůni i chuť. Zároveň si užije pocit z chroupání, jako by kousal běžnou kost. 

Fit kostičky jsou určeny jako doplňkové krmivo pro psy, pochoutka i náhražka krmiva na cesty pro všechny pejskaře – i ty co krmí BARF. Je to přírodní, dietetická a hypoalergenní pochoutka, která je svou tvrdostí podobná kosti.

Určená pro menší plemena a štěňata.

Použití

Jedna fit kostička 118 g odpovídá denní potřebě plnohodnotného krmiva pro cca 10 kg psa.

Pes musí mít k dispozici za každých okolností dostatek čerstvé vody.

O výrobci

Společnost Yoggies s.r.o. vznikla ze silné vize motivované touhou poskytnout čtyřnohým mazlíčkům opravdu kvalitní stravu. Příběh společnosti začíná špatným zdravotním stavem psa Roxy, který se po požití jedu potýkal s vážnými problémy. Majitel psa i samotné společnosti, Jiří Švihálek, vzal skutečnost do svých rukou a s porozuměním fungování zažívacího traktu psa jsem postupně vyvinul psí jogurty nebo granule lisované za studena.

Dnes je firemním závazkem navrátit psům původní potravu s původní chutí a vůní, bez chemie a obilí. Jsou přesvědčeni, že psi si zaslouží naši lásku, ale také vyváženou a zdravou stravu. Nejen jejich slogan "Zdraví začíná v misce®" vede k odhodlání vytvářet výživově bohaté granule, které jsou zárukou spokojenosti našich psích přátel.

Skladování

Skladujte v suchu.

Výrobce

Yoggies s.r.o.
Třinecká 674
273 56  Buštěhrad 
Česká republika

Složení: Kvalitní kuřecí maso ze švýcarské farmy (Schweizer Poulet 30 %), čerstvé bylinky pro psy, rýžové otruby, červená řepa, mořské řasy, lososový olej, rostlinné oleje lisované za studena, juka schidigera, semínka fenyklu, vaječný žloutek, výtažek z mořské mušle Perna Canaliculus.

Obsažené látky: Hrubé bílkoviny 24,8%; hrubý tuk 7,7%; hrubá vláknina 7,2%; hrubý popel 7,2%; vápník 1,05%; fosfor 0,85%; jakákoliv chemie a přidané látky 0%.

Denní dávkování: 1 fit kostička 47 g odpovídá denní potřebě plnohodnotného krmiva pro cca 4 kg psa. Doporučené dávky mohou být orientační. Skutečná potřeba potravy může záviset na aktivitě a věku psa. Nezapomínejte také, že každý pes musí mít vždy k dispozici dostatečné množství čerstvé vody