Ovoce patří mezi základní součásti výživy miminka vzhledem k vysokému obsahu vitamínů, minerálů a stopových prvků. Ovocné příkrmy HiPP jsou obohaceny vitamínem C a mají snížený obsah ovocných kyselin; nedochází tedy k překyselení organismu. Zároveň zajišťují dostatečný přísun vitamínů nutných pro posílení obranyschopnosti organismu proti infekcím. Ovoce je připraveno k okamžitému podávání bez ohřívání. Lze ho také přidávat do mléčných kaší nebo kombinovat se sušenkami HiPP.
• bez lepku
• v BIO kvalitě
Návod na použití: Ideální jako dezert nebo příchuť do kaše. Odeberte požadovanou porci, nespotřebovanou část uchovejte v uzavřené skleničce v chladničce (+6 °C) a spotřebujte do 3 dnů. Používejte plastovou lžičku, abyste nepoškodili skleničku. Dodržujte návod k přípravě a skladování, aby nedošlo k ohrožení zdraví dítěte.
Tento výrobek opustil výrobní závod v neporušeném stavu, přesvědčte se prosím před použitím, že sklo zůstalo nepoškozeno. Pokud se střed víčka pod tlakem prohne, výrobek nepoužívejte. Bezpečnostní vakuový uzávěr musí při prvním otevření cvaknout.
O výrobci
HiPP Czech je společnost s dlouholetou tradicí, která se specializuje na dětskou výživu. HiPP vyrábí své produkty z těch nejkvalitnějších ekologických surovin. Všechny výrobky procházejí přísnými kontrolami, protože samotné logo EU pro označování BIO potravin nezaručí dostatečně, že výrobek neobsahuje škodlivé látky. Po všech kontrolách si výrobek vyslouží HiPP BIO pečeť. V současně době je společnost HiPP největším zpracovatelem BIO surovin na celém světě.
Výrobce
HiPP Czech,
Pekařská 628/14
Praha 155 00
Česká republika
Ovoce z ekologického zemědělství | 89 % |
Broskve z ekologického zemědělství | 80 % |
Hrušky z ekologického zemědělství | |
Pitná voda | |
Kukuřičná mouka z ekologického zemědělství | |
antioxidant | |
E300 - Kyselina L-askorbová | |
Sodík | 0.02 |
Vitamin C jako složka ovoce |
Energetická hodnota | 220 kJ/52 kcal |
Tuky | 0.1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 10.9 g |
z toho cukry | 8 g |
Bílkoviny | 0.9 g |
Sůl | 0.05 g |
Vláknina | 1.9 g |