Vileda

Vileda Ultramax mop náhrada

1 ks
229,90 Kč  289,90 Kč*
229,90 Kč/ks
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

900+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Tento náhradní mycí návlek se skládá z 80% mikrovláken, která zaručují rychlé zachycení částic a nečistot a také důkladné odstranění mastnot a prachu.

Návlek odstraní více než 99 % bakterií a virů jen za pomoci vody. Tenká mikrovlákna fyzicky perfektně přilnou k povrchu podlahy, kde zachytí nečistoty a více než 99 % bakterií a virů* a odstraní je pryč bez nutnosti použití chemikálií.

*Odstraňuje bakterie E.coli, zlatého stafylokoka a bovinní koronavirus z dřevěných podlah a keramických dlaždic, testováno externí laboratoří.

Použití

Tento mycí návlek je vhodný pro všechny tvrdé podlahy, jako jsou vinylové podlahy, linoleum, dlaždice, laminátové, parketové nebo dřevěné podlahy. Pro nejlepší čisticí výkon perte bez použití aviváže.

Návlek lze prát v pračce až na 60 °C pro maximální pohodlí a jednoduchou údržbu.

Pro pohodlnou výměnu mycího návleku jednoduše odepněte náhradu od hlavice pomocí cvočků. Je vybavena dvěma druhy vláken, takže náhrada má extra čisticí sílu.

O výrobci

Freudenberg Home and Cleaning Solutions a jejich značka Vileda znamená vysoce kvalitní, spolehlivé, inovativní a dlouhodobé produkty. Výrobky jsou vyrobeny tak, aby domácí práce byly jednodušší. Klade zvláštní důraz na stabilitu a trvanlivost výrobků, všechny jsou navrženy a vyrobeny s využitím nejnovějších technologií. Neustále vyvíjí nové produkty a materiály používané při jejich výrobě a optimalizuje stávající výrobky a materiály.

Skladování

Skladujte v suchu. 

Výrobce

Freudenberg Home and Cleaning Solutions s.r.o.
Na Královce 4
101 00 Praha 10
Česká republika

náhrad: 85% Polyester, 15% Polyamid