Organyc

Organyc BIO Gel pro intimní hygienu s heřmánkem

250 ml
BIO
239,90 Kč 959,60 Kč/l

Doručení už do 60 minut

400+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Gel Intimate Wash s heřmánkem obsahuje aktivní látky v BIO kvalitě a měl by být součástí každé domácnosti, protože péče o intimní partie je velice důležitá.

Síla heřmánku , který je hlavní součástí, je opravdu dechberoucí. Ulevuje od bolesti, zklidňuje pokožku a uklidňuje tělo. Neméně známe jsou i jeho blahodárné účinky při hojení ran či zánětů. Intimní gel s heřmánkem v BIO kvalitě je proto pro vaši pokožku opravdu ta nejlepší volba.

Obahuje také výtažek ze slézu s výbornými zklidňujícími účinky, výtažek z borůvky zajišťující osvěžení a olej z bavlníkových semen s vysoce zvlhčujícími účinky.

Další zázračnou látkou v tomto gelu je kyselina mléčná, která skvěle napomáhá stabilizaci pH pokožky, tím zabraňuje jejímu podráždění. Látky obsažené v tomto přípravku jsou nakombinovány s nejvyšším ohledem na vaše zdraví i životní prostředí.

Tento gel je vhodný i pro tu nejcitlivější pokožku. Navíc má příjemnou vůni s jemným nádechem po výtažcích z květů, které obsahuje. A nenajdete v něm žádná barviva, parabeny, parfémy ani konzervanty.

Balení je vyrobeno z recyklovaného papíru a gel neuvolňuje do vody žádně chemické škodlivé látky. Proto je gel šetrný k přírodě ve všech směrech.

Všechny výrobky Organyc procházejí přísnými klinickými i dermatologickými testy a splňují ekologickou certifikaci EcoCert GreenLife, BIO ICEA (Institut pro etickou a ekologickou certifikaci) a Soil Association.

Použití

Gel aplikujte během sprchování na intimní partie a důkladně opláchněte.

O výrobci

Corman S.P.A. je italská rodinná společnost založená v roce 1947 Corradem Mantovanim. I přes množství změn se firma 70 let postupně rozvíjela a inovovala. Dnes o ni můžeme s klidem tvrdit, že je úspěšnou a skvěle kvalifikovanou firmou jak na italském trhu, tak i na tom zahraničním. Zaměřuje se nejen na dámskou intimní hygienu, ale i na spoustu dalších zdravotních potřeb a zařízení.

V roce 2010 přišla společnost Corman s produkty Organyc a Cottony, které se zaměřují na vývoj přírodních a organických produktů šetrných nejen k přírodě, ale hlavně k tělu každého zákazníka. S distribucí této řady se firma rozšířila do více než 25 zemí, kde dodnes firma aktivně působí.

Skladování

Skladujte v suchu.

Výrobce

Corman Spa
Via Liguria, 3 - SP 40 Km 1,3
20084  Lacchiarella (MI)
Itálie

 Aqua, Sodium Coco-sulfate, Coco-glucoside, Glyceryl Oleate, Benzyl Alcohol, Aloe barbadensis leaf juice*, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Glycerin, Chamomila Recutita Flower Extract*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Centaurea Cyanus Flower Extract*, Anthemis Nobilis Oil, Limonene, Citric Acid, Sodium Chloride.