Organyc

Organyc BIO Dámské vložky denní

10 ks
BIO
129,90 Kč 12,99 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků pravidelně nakupuje

Kategorie:
Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Obzvlášť jemné, hebké a silné vložky s křidélky Organyc Moderate flow jsou uvnitř i vně vyrobené ze 100% BIO bavlny. Jsou ideální pro denní nošení na středně silnou menstruaci.

Hypoalergenní povrch a jádro z BIO bavlny bělené bez chlórubez parfemace, přítomnosti plastů a kovů umožňují pokožce v její přirozené funkčnosti a potřebě dýchat. Jejich používáním předcházíte a eliminujete podráždění nebo svědění pokožky.

Hebký povrch je příjemný v kontaktu s pokožkou, poskytují pocit stálé čistoty a ochranu spodní prádla. Dokonale drží na všech textilních materiálech, každá žena se tak s nimi může cítit jako v bavlnce.

Neskrývají se v nich žádná syntetická vlákna, žádné chemikálie ani žádná parfemace. Tedy jednoduše nic, co by mohlo způsobit podráždění.

U vložek Organyc je biologická bavlna použita uvnitř vložky i na jejím povrchu. Spodní část vložek a sáček jsou vyrobeny z exklusivních polymerů kukuřičného škrobu, který je plně rozložitelný a kompostovatelný. Balení, neboli krabičky, ve kterých se vložky prodávají, jsou vyrobeny z recyklovaného papíru. Takže jsou 100% ekologické. Celá řada je certifikována bio Icea a Soil Association. Bez parfemace, kovu, plastu.

Dle klinické studie MINERVAMEDICA mají hygienické pomůcky vyrobené ze 100% bavlny bez použití plastu pozitivní dopad na časté zdravotní problémy žen. U 90 % testovaných žen se díky správně zvoleným dámským hygienickým pomůckám zlepšily nebo dokonce odstranily problémy s citlivostí a podrážením pokožky.

Klinická studie porovnává 100% bio bavlněné vložky ORGANYC s konvenčními dámskými vložkami. Nezávislá klinická studie byla provedena v roce 2018 v Itálii u 200 žen, ve věku 20–40 let, které měly před jejím absolvováním vaginální podráždění. Během studie polovina testovaných žen používala konvenční vložky a druhá polovina bio-bavlněné vložky Organyc.

Až 90 % respondentek již po 1. měsíci používání potvrdilo úplné nebo výrazné zlepšení svědění a úplné utišení nebo výrazné zlepšení podráždění pokožky při používání produktů z bio bavlny. Tazatelky potvrdily po používání vložek ORGANYC úlevu od zdravotních potíží jako je např. podráždění pokožky, opakované záněty, mykózy a výtoky. Během 2–3 měsíců u nich došlo ke znatelné úlevě či úplnému vymizení potíží.

Proč zvolit 100% BIO bavlnu?

  • Bavlna je jedním z nejúžasnějších darů přírody.
  • Je to dokonalý přírodní absorbent. Nasákne tekutiny až do dvacetinásobku své váhy.
  • Je jemná, měkká, hebká, nikdy vás nepoškrábe.
  • Je dokonale prodyšná a nebrání vaší pokožce dýchat.
  • Její pH je kompatibilní s pH pokožky.

Šetrnější ve všech směrech

Produkty Organyc jsou báječné nejen pro vás, ale i pro přírodu. Pěstování bavlny v BIO kvalitě nezatěžuje životní prostředí zdaleka tolik, jako konvenční. Běžně pěstovaná bavlna zabírá sice jen necelá 3 % ze světově obdělávané půdy, ale je nejvíce postřikovanou rostlinou světa.

Při pěstování bavlny se používají chemikálie zakázané při pěstování plodin a bavlna je zpracovávána za použití dalších toxických látek, z nichž část ve vláknech zůstává a dostává se do kontaktu s pokožkou či dokonce se sliznicí.

BIO certifikace zaručuje, že jsou plodiny pěstovány a sklízeny podle přísnýchbezpečných pravidel. Navíc díky jejich recyklovanému obalu jsou 100% ekologické.

Použití

Vložky jsou vhodné pro denní nošení při středně silné menstruaci nebo gynekologických problémech. Používejte dle potřeby.

O výrobci

Corman S.P.A. je italská rodinná společnost založená v roce 1947 Corradem Mantovanim. I přes množství změn se firma 70 let postupně rozvíjela a inovovala. Dnes o ni můžeme s klidem tvrdit, že je úspěšnou a skvěle kvalifikovanou firmou jak na italském trhu, tak i na tom zahraničním. Zaměřuje se nejen na dámskou intimní hygienu, ale i na spoustu dalších zdravotních potřeb a zařízení.

V roce 2010 přišla společnost Corman s produkty Organyc a Cottony, které se zaměřují na vývoj přírodních a organických produktů šetrných nejen k přírodě, ale hlavně k tělu každého zákazníka. S distribucí této řady se firma rozšířila do více než 25 zemí, kde dodnes firma aktivně působí.

Skladování

Skladujte v suchu.

Výrobce

Corman Spa
Via Liguria, 3 - SP 40 Km 1,3
20084  Lacchiarella (MI)
Itálie

82 % bio bavlna v jádru i na povrchu, 18 % ochranná spodní část z polymeru kukuřičného škrobu, 100% rozložitelné a kompostovatelné včetně krabičky