Tierra Verde

Tierra Verde Prací gel levandule (5l)

165 praní
929,90 Kč 5,64 Kč/praní

Doručení už do 60 minut

300+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Koncentrovaný gel Tierra Verde s vůní BIO levandule šetrně a ekologicky pere barevné prádlo. Jeho silnější účinek zajišťuje vyšší podíl tenzidů a extrakt z mýdlových ořechů.

Prací gely jsou účinné, a přitom nedráždivé a vhodné i pro malé děti a osoby s citlivou pokožkou. Prací gel se doporučuje kombinovat s máchadlem, které spolehlivě odstraňuje zbytky pracího prostředku.

Pět litrů gelu vystačí až na 167 pracích dávek.

Použití

  • na praní běžně znečištěného prádla v ruce i v pračce
  • vhodný zejména pro barevné prádlo (neobsahuje bělicí složku)
  • můžete ho použít i pro praní černého prádla, flísových materiálů a látkových plen

Certifikát Eco Garantie

Eco Garantie je prestižní mezinárodní certifikát, který zaručuje, že produkty splňují přísné ekologické požadavky.

Standardy, podle kterých je značka udělována, byly vyvinuty na základě respektu ke křehké rovnováze mezi rostlinami a živočichy. Hlavní závazek tvoří trvalá udržitelnost a péče o spotřebitele. Je dbáno na čistě přírodní složení a u látek nepřírodních dochází k přísné regulaci. 

Produkty označené logem Eco Garantie nesmí obsahovat ropu a látky z ropy vyrobené (parafín, petrolej, atd.), syntetická barviva a parfemaci, geneticky modifikované složky a přísně je regulováno také použití stabilizátorů, emulgátorů a konzervantů nepřírodního původu. Zakázáno je také testování na zvířatech.

O výrobci

Výrobcem ekologické drogerie je česko-slovenská společnost Tierra Verde. Která prací a čisticí prostředky vyvíjí tak, aby měly co nejmenší negativní dopad na životní prostředí a zároveň co nejlepší vliv na člověka, společnost a planetu. Výsledkem je 200 produktů téměř 100% rozložitelných v přírodě, jejichž prostřednictvím vám pomáhají žít ohleduplněji, šetrněji a udržitelněji.

Produkty nejsou testované na zvířatech. Stabilitu a účinnost aktivních složek tekutých výrobků podporuje používání revitalizované vody.

Skladování

Uchovávejte v suchu a mimo dosah dětí. Nespotřebovaný obsah nařeďte vodou a vylejte do kanalizace. Použitý obal po důkladném vypláchnutí odevzdejte do tříděného odpadu.

Výrobce

Tierra Verde s.r.o.
Vintrovna 453/3F
664 41 Popůvky
Česká republika

"5-< 15 % extrakt z mýdlových ořechů, 5-< 15 % neiontové povrchově aktivní látky, uhličitan sodný, chelatační činidlo (GLDA), glycerol, benzoan sodný, xanthanová guma, přírodní levandulová silice v biokvalitě, linalool.