Dove

Dove Advanced Care Deeply Nourishing sprchový gel

225 ml
84,90 Kč  119,90 Kč*
377,33 Kč/l
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

600+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Německo,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Jemný sprchový gel Dove Deeply Nourishing poskytne pokožce výživu a péči a zanechá ji citelně hladší a jemnější. Tento jemný mycí gel, který obsahuje 100% šetrné čisticí složky, vytváří bohatou pěnu, která dodá pokožce ztracené výživné látky.

Díky obsahu ¼  hydratačního krému ji hloubkově vyživuje a zároveň jí pomáhá udržet si svou přirozenou hydrataci. 

Značka Dove představuje kvalitní péči o pleť i tělo a je synonymem pro perfektní hydrataci.

Použití

Naneste štědré množství sprchového gelu do dlaní nebo na lufu. Vzniklou krémovou pěnu vmasírujte do pokožky celého těla, opláchněte ji teplou vodou a odhalte tak hebčí a hladší pokožku.

O výrobci

Holandsko-britská společnost Unilever je dodavatelem výrobků pro osobní péči a péči o domácnost, potravin a nápojů. Výrobky dodává do 190 zemí světa. Pod Unilever patří například značky Hellmann’s, Knorr, Magnum, Algida, Lipton, Knorr, Rexona nebo Dove.

Skladování

Skladujte v suchu. 

Výrobce

UNILEVER ČR, spol. s r.o.
Voctářova 2497/18
180 00 Praha 8
Česká republika

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Hydroxypropyl Starch Phosphate, Lauric Acid, Sodium Lauroyl Glycinate, Sodium Lauroyl Isethionate, Sodium Chloride, Glycerin, Hydrogenated Soybean Oil, Parfum, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Benzoate, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Sodium Isethionate, Stearic Acid, Palmitic Acid, Sodium Gluconate, Caprylic Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxystearic Acid, Hydrogenated Vegetable Glycerides, Sodium Methyl Lauroyl Taurate, Benzyl Alcohol, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.