Dove

Dove Deeply Nourishing Hydratační sprchový gel

250 ml
84,90 Kč  104,90 Kč*
339,60 Kč/l
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Německo,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Jemný sprchový gel Dove Deeply Nourishing.

Poskytne pokožce výživu a péči a zanechá ji citelně hladší a jemnější. Tento jemný mycí gel, který obsahuje 100% šetrné čisticí složky, vytváří bohatou pěnu, která dodá pokožce ztracené výživné látky.

Díky obsahu ¼  hydratačního krému ji hloubkově vyživuje a zároveň jí pomáhá udržet si svou přirozenou hydrataci. 

Značka Dove představuje kvalitní péči o pleť i tělo a je synonymem pro perfektní hydrataci.

Použití

Naneste štědré množství sprchového gelu do dlaní nebo na lufu. Vzniklou krémovou pěnu vmasírujte do pokožky celého těla, opláchněte ji teplou vodou a odhalte tak hebčí a hladší pokožku.

O výrobci

Holandsko-britská společnost Unilever je dodavatelem výrobků pro osobní péči a péči o domácnost, potravin a nápojů. Výrobky dodává do 190 zemí světa. Pod Unilever patří například značky Hellmann’s, Knorr, Magnum, Algida, Lipton, Knorr, Rexona nebo Dove.

Skladování

Skladujte v suchu. 

Výrobce

UNILEVER ČR, spol. s r.o.
Voctářova 2497/18
180 00 Praha 8
Česká republika

Aqua
Cocomidopropyl betaine Sodium hydroxypropyl starch phosphate Lauric acid Sodium lauroyl glycinate Sodium lauroyl isethionate Hydrogenated soybean oil Sodium chloride Helianthus annuus hybrid oil Glycerin Parfum Guar hydroxypropyltrimonium chloride Stearic acid Palmitic acid Sodium isethionate Citric acid Sodium hydroxide BHT Tetrasodium EDTA Butylene glycol DMDM hydantoin Sodium benzoate Iodopropynyl Butylcarbamate Zinc oxide Benzyl alcohol Butylphenyl methylpropional Citronellol Hexyl cinnamal Limonene Linalool