Tierra Verde

Tierra Verde EKO Prací gel pomeranč (1 l)

33 praní
Ve vratném obalu
209,90 Kč 6,36 Kč/praní

Doručení už do 60 minut

40+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Koncentrovaný gel Tierra Verde s vůní BIO  pomerančové silice šetrně a ekologicky pere barevné prádlo. Jeho silnější účinek zajišťuje podíl přírodních tenzidů a extraktu z mýdlových ořechů.

Prací gely jsou účinné, a přitom nedráždivé a vhodné i pro malé děti a osoby s citlivou pokožkou. Prací gel se doporučuje kombinovat s máchadlem, které spolehlivě odstraňuje zbytky pracího prostředku.

  • Jeden litr gelu vystačí až na 33 pracích dávek.

Cena nezahrnuje vratnou zálohu ve výši 20 Kč.

Zakoupením tohoto produktu navíc přispějete ke snížení ekologické zátěže. Produkt je dodáván v zálohovaném vratném obalu, který můžete s dalším nákupem vrátit kurýrovi.

Bez jednorázového obalu

Rohlik.cz dbá na ekologickou udržitelnost a ohleduplnost k životnímu prostředí. Za nákup ve vratném obalu zaplatíte navíc zálohu 20 Kč, kterou Vám po vrácení prázdné nádoby kurýrovi přičteme zpět na Váš zákaznický účet. Díky Vám budeme moct obal znovu použít a společně tak přispějeme ke snížení velké ekologické zátěže, kterou způsobují obaly na jedno použití.

Obaly vracejte kurýrovi vymyté a s víčkem. Usnadní nám to jejich přepravu i opětovné naplnění. Děkujeme.

Usnadní nám to jejich přepravu i opětovné naplnění. Děkujeme

Certifikát Eco Garantie

Eco Garantie je prestižní mezinárodní certifikát, který zaručuje, že produkty splňují přísné ekologické požadavky.

Standardy, podle kterých je značka udělována, byly vyvinuty na základě respektu ke křehké rovnováze mezi rostlinami a živočichy. Hlavní závazek tvoří trvalá udržitelnost a péče o spotřebitele. Je dbáno na čistě přírodní složení a u látek nepřírodních dochází k přísné regulaci. 

Produkty označené logem Eco Garantie nesmí obsahovat ropu a látky z ropy vyrobené (parafín, petrolej, atd.), syntetická barviva a parfemaci, geneticky modifikované složky a přísně je regulováno také použití stabilizátorů, emulgátorů a konzervantů nepřírodního původu. Zakázáno je také testování na zvířatech.

Použití

  • na praní běžně znečištěného prádla v ruce i v pračce
  • vhodný zejména pro barevné prádlo (neobsahuje bělicí složku)

O výrobci

Výrobcem ekologické drogerie je česko-slovenská společnost Tierra Verde. Která prací a čisticí prostředky vyvíjí tak, aby měly co nejmenší negativní dopad na životní prostředí a zároveň co nejlepší vliv na člověka, společnost a planetu. Výsledkem je 200 produktů téměř 100% rozložitelných v přírodě, jejichž prostřednictvím vám pomáhají žít ohleduplněji, šetrněji a udržitelněji.

Jejich produkty nejsou testované na zvířatech. Stabilitu a účinnost aktivních složek tekutých výrobků podporuje používání revitalizované vody.

Skladování

Uchovávejte v suchu a mimo dosah dětí. Nespotřebovaný obsah nařeďte vodou a vylejte do kanalizace. Použitý obal po důkladném vypláchnutí odevzdejte do tříděného odpadu.

Výrobce

Tierra Verde s.r.o.
Vintrovna 453/3F
664 41 Popůvky
Česká republika

Standardní věty o nebezpečnosti:

H319 Způsobuje vážné podráždění očí. 


Pokyny pro bezpečné zacházení:

P101 Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. P102 Uchovávejte mimo dosah dětí. P264 Po manipulaci důkladně omyjte ruce a zasažené části těla. P280 Používejte ochranné brýle. P305+P351+P338 PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. P337+P313 Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. 



"5-< 15 % extrakt z mýdlových ořechů, 5-< 15 % neiontové povrchově aktivní látky, uhličitan sodný, chelatační činidlo (GLDA), glycerol, benzoan sodný, xanthanová guma, přírodní pomerančová silice v biokvalitě (Citrus sinensis), d-limonene.