Coppenrath & Wiese Pannacotta jahodový dort kopule (mražený)

1,5 kg
Éčka
(Celkem 8)
399,90 Kč 266,60 Kč/kg
Země původu: Německo,

Popis produktu

Krémová Panna cotta - smetna se šťavnatými jahodami a jahodovou dření na světlém piškotu a křupavém korpusu, ozdobená bílou čokoládou, moučkovým cukrem a jahodami.

Výborný moučník vhodný ke kávě či čaji, který potěší nejednoho člena domácnosti.

Jahodový dort hluboce zmrazený.

Použití

Vybalte výrobek ze všech obalů a nechte rozmrazit při pokojové teplotě 6 až 7 hodin.

Naporcováním lze dobu rozmrazování zkrátit o 1 hodinu.

Doporučujeme naporcovat po první hodině rozmrazování.

O výrobci

Německa firma vznikla na počátku sedmdesátých let, kdy se dva bratranci (Aloys Coppenrath a Josef Wiese) rozhodli, že chtějí dělat koláče a prodávat je po celém Německu prostřednictvím potravinářského maloobchodu. Zkusili proto zmrazit své výrobky ihned po výrobě v arktických teplotách a tím zjistili, že se zboží dostane k zákazníkovi čerstvé. Tato tradice již pokračuje 200 let a rozšířila se za hranice domácího státu.

Klasická tradice pečení a umění kondorového řemesla v kombinaci s nejmodernějšími výrobními metodami. Firma Coppenrath zaručuje tu nejlepší kvalitu u výrobků, které nabízejí. Firma peče smetanové koláče, koláče, rohlíky ale i vynikající dezerty.

Skladování

Skladujte při teplotě -18°C a nižší.

Výrobce

Coppenrath & Wiese KG
Zum Attersee 2
49076 Osnabrück
Německo

 


 

 

 

Složení

Smetana19 %
Jahody17 %
Cukr
Pšeničná mouka
Voda
Glukózo-fruktózový sirup
Vejce
Bílá čokoláda5 %
Cukr
Kakaové máslo
Sušené polotučné mléko
Emulgátor
E442 - Fosfatidy amonnéŠkodlivost 1 z 6
Rostlinný řepkový olej
Pšeničný škrob
Kondenzované mléko
Invertní cukerný sirup
Rostlinný palmový tuk
Modifikovaný škrob
Dextróza
Zobrazit vše

Alergeny

Obiloviny obsahující lepek
Vejce
Mléko
Může obsahovat stopy:
Skořápkové plody

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1208 kJ/287.6 kcal
Tuky15 g
z toho nasycené mastné kyseliny7.2 g
Sacharidy35 g
z toho cukry20 g
Bílkoviny3.5 g
Sůl0.23 g
Vláknina g
Garantem a dodavetelem hodnocení éček je nezávislá organizace Fér potravina.