Nivea

Nivea Soft svěží hydratační krém

300 ml
199,90 Kč  209,90 Kč*
666,33 Kč/l
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Německo,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Lehké složení s jojobovým olejem a vitamínem E se postará o to, aby pokožka celého těla byla hedvábně jemná, svěží a pružná.

Hydratujte tvář, tělo i ruce pomocí jednoho krému. Lehké složení s jojobovým olejem a vitamínem E se rychle vstřebá a zanechá pokožku celého těla svěží, sametově hebkou a vláčnou. Krém nezanechává na pokožce mastný film a je vhodný pro každodenní použití. Decentní vůně potěší vaše smysly. Získejte krásně hydratovanou a svěží pokožku, která bude vybízet k pohlazení.

  • Hydratační krém pro tvář, tělo i ruce.
  • Lehké složení s jojobovým olejem a vitamínem E.
  • Rychle se vstřebá a pokožku zanechá jemnou a pružnou.

Použití

Nivea Soft je hydratační krém určený na celé tělo.

O výrobci

Beiersdorf je mezinárodní kosmetická společnost, která je považována za zakladatele moderní péče o pokožku. Již více než 130 let se věnuje splňování individuálních potřeb zákazníků, kdy vychází z odborných znalostí z výzkumu a vývoje inovativních výrobků. Pod společnost Biersdost patří značky NIVEA, NIVEA MEN, Labello, Eucerin a Hansaplast.

Skladování

Skladujte v suchu a bez přímého slunečního záření.

Výrobce

Beiersdorf spol. s r.o.
Radlická 354/107b
150 00 Praha 5
Česká republika

Aqua
Glycerin Paraffinum liquidum Myristyl alcohol Butylene glycol Alcohol denat. Stearic acid Myristyl myristate Cera microcristallina Glyceryl stearate Hydrogenated coco-glycerides Simmondsia chinensis seed oil Tocopheryl acetate Lanolin alcohol (Eucerit®) Polyglyceryl-2 caprate Dimethicone Sodium carbomer Phenoxyethanol Linalool Citronellol Alpha-isomethyl ionone Butylphenyl methylpropional Limonene Benzyl alcohol Benzyl salicytate Parfum