Baby papriky mix, balení

250 g
Vyprodáno. Očekáváme v pátek.
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Kategorie:
Země původu: Španělsko, Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Barevný mix tří baby paprik. Baby paprika je variantou papriky, ovšem malých rozměrů a vyznačuje se jemnější a sladší chutí. Její barevnost se pohybuje ve stejné škále jako u běžně velké papriky, od žluté, přes oranžovou, zelenou až po purpurovou. Baby papriky jsou spíše kulovitého tvaru. 

Použití

Baby papričky neobsahují žádná semena, a proto jsou vhodné i jako svačinka nenáročná na přípravu. Baby papričky jsou navíc o něco sladší a chuťově výraznější než velké papriky. Jejich slupka není tak tuhá jako u velkých paprik, proto jsou o něco stravitelnější. Nevýhodou tenčí slupky je ale jejich kratší trvanlivost.

Jsou velmi dekorativní, vypadají dobře jako součást zeleninových mís, kde je zhodnocena i jejich výrazná chuť. Hodí se k plnění jakoukoli směsí a také k libovolné tepelné úpravě nebo k nakládání. Vynikající jsou i lehce zakápnuté olejem a upečené.

Tip! Připravte si s námi plněné baby papriky s kuřecím masem.

Papričkám ukrojíme kloboučky a pečeme 15 minut při 200 °C. Na pánvi dozlatova orestujeme kuřecí maso nakrájené na jemno (nebo hrubě namleté). Gervais vyšleháme s 3 lžicemi obilného mléka, přidáme prolisovaný česnek, sůl a pepř. Smícháme s vychladlým masem a naplníme papričky.

Přejeme dobrou chuť.

O výrobci

Granada La Palma se nachází v provincii Granada na jihovýchodě Španělska. La Palma je největším producentem cherry rajčátek a ostatních rajčatových specialit na světě. Hlavní činnost jejich farem je zaměřena na výrobu a prodej tradiční zeleniny, mini-zeleniny a subtropického ovoce. Granada La Palma nabízí širokou škálu rajčat, s mnoha druhy a příchutěmi. Rajčata značky La Parcela lze považovat za jedna z nejchutnějších na světě. Vyváží 90 % produkce především na trhy střední Evropy.

Skladování

Uchovávejte při teplotě 4–8 °C.

Výrobce

Granada La Palma S.Coop.And. 
Carretera Nacional 340
18730 Carchuna
Španělsko

Složení

Baby papriky mix
I. jakost