Sudocrem

Sudocrem

60 g
194,90 Kč 3 248,33 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

1000+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Polsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Sudocrem je antiseptický ochranný krém vhodný pro alergiky. 

Obsahuje lanolin, který zklidní a zvláční podrážděnou pokožku. Oxid zinečnatý má adstringentní (stahující) účinek. Benzyl alkohol omezí bolest a podráždění a má také antibakteriální a antifungicidní (proti plísním) vlastnosti. Benzyl benzoát a benzyl cinamát podporují epitalizaci v místě poranění. Rychle vstřebává a příjemně voní. Sudocrem získal jako jeden z mála produktů hned několik ocenění Baby and Mother. 

  • Sudocrem je vhodný při léčbě a prevenci opruzenin a plenkové dermatitidy, akné, drobných oděrek a popálenin, omrzlin, ekzémů (včetně atopického) a proleženin.

Použití

Sudocrem má jemnou a hladkou konzistenci, proto jej nanášejte na povrch pokožky v tenké vrstvě. Kruhovými pohyby se Sudocrem vmasíruje až do vstřebání, zůstane po něm průhledný film. Nanášejte na pokožku dle potřeby 3–5 krát denně.

O výrobce

Společnost Teva si zakládá na tom, že veškeré její úsilí je směřováno k lidem. Silné globální základy, efektivní využití velikosti i rozsahu působnosti jim pomáhají usnadnit přístup ke kvalitním zdravotním řešením milionům lidí po celém světě, aby mohli vést lepší a zdravější život. Vyvíjí a vyrábí cenově dostupná kvalitní generická léčiva, originální a biofarmaceutické přípravky a aktivní účinné látky.

Skladování

Skladujte v suchu při pokojové teplotě.

Výrobce

Teva Pharmaceuticals CR, s.r.o.
Radlická 3185/1c
150 00   Praha 5
Česká republika

Zinc Oxide E.P 15,25 %, Benzyl Alcohol B.P.0.39 %, Benzyl Benzoate B.P. 1,01 %, Benzyl Cinnamate 0,15 %, Lanolin 4 %, voda, glykol.