Schär

Schär Croissant bez lepku

220 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 25 DNŮ

114,90 Kč 522,27 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

30+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Bezlepkový croissant z nadýchaného těsta má jemnou chuť.

Použití

Určeno k přímo konzumaci.

O výrobci

Společnost Schär se zabývá výrobou bezlepkových potravin pro osoby trpící celiakií, tedy intolerancí vůči bílkovinám obsažených v běžných obilovinách. Firma vznikla v roce 1922 s původním zaměřením na zdravou výživu pro malé děti. V roce 1981 uvedla na trh první řadu svých bezlepkových výrobků. Během pár let začala vyvážet produkty do celé Evropy a Ameriky. 

Skladování

Uchovávejte v suchu a chraňte před teplem. 

Výrobce

Dr Schär Spa
9 Winkelau
39014 Postal BZ
Itálie

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 25 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 10 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Kukuřičný škrob
Pitná voda
Kváskové těsto14 %
Rýžová mouka
Pitná voda
Extrakt z ovoce
Rohovník
Jablko
Rostlinné margaríny
Rostlinné oleje a tuky v různém poměru
Slunečnicový olej s vysokým obsahem kyseliny olejové
Kakaové máslo
Bambucké máslo
Pitná voda
Jedlá sůl
Emulgátor
E471 - Mono- a diglyceridy mastných kyselin
E322 - Lecitiny
Citronová šťáva
Přírodní aroma
Zvlhčující látka
E420 - Sorbitol
Rostlinná vláknina
Psyllium
Pekařské droždí
Slunečnicový olej
Rýžová mouka
Sójový protein
Rýžový škrob
Zahušťovadlo
E464 - Hydroxypropylmethylcelulóza
Med
Vaječný prášek
Jedlá sůl
Koncentrát z mrkve a jablka
Přírodní aroma
Zobrazit vše

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1265 kJ/316.25 kCal
Tuky7.3 g
z toho nasycené mastné kyseliny1.7 g
Sacharidy51 g
z toho cukry12 g
Bílkoviny4 g
Sůl0.47 g
Vláknina7.5 g

Alergeny

Vejce
Sójové boby
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.