Více za méně

Lactovit

Lactovit Lactourea10 Sprchový gel ultra hydratující pro suchou a citlivou pokožku

500 ml
114,90 Kč 229,80 Kč/l

Doručení už do 60 minut

50+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Regenerační sprchový gel hloubkově regeneruje pokožku díky svému dvojímu účinku, který zadržuje vlhkost pro intenzivní hydrataci a zároveň vytváří efekt ochranného štítu k zachování hydratace v pokožce. A to vše díky svému složení s obsahem všech složek mléka, kyseliny mléčné a čisté urey.

Použití

Naneste množství sprchového gelu do dlaní nebo na lufu. Vzniklou krémovou pěnu vmasírujte do pokožky celého těla, opláchněte ji teplou vodou a odhalte tak hebčí a hladší pokožku.

O výrobci

AC MARCA Czech Republic s.r.o. je společnost, která na českém trhu působí od roku 1995 a je součástí mezinárodního holdingu AC MARCA se sídlem v Barceloně. Je specialistou v oblastech péče o domácnost, hygieny a péče o tělo.

Skladování

Skladujte při pokojové teplotě.

Výrobce

AC MARCA Czech Republic s.r.o.
Přišimasy 124
282 01 Český Brod
Česká republika

"Aqua (water)
Sodium laureth sulfate Sodium chloride Cocamidopropyl betaine Urea Glycerin Decyl glucoside Hydrolyzed milk protein Sodium lactate Tocopherol Helianthus annuus (sunflower) seed oil Polyquaternium-39 Lactic acid Niacinamide Allantoin calcium pantothenate Tocopheryl acetate Parfum (fragrance) Styrene / acrylates copolymer Propanediol Laureth-2 Lecithin Sodium benzoate Potassium sorbate Tetrasodium EDTA Limonene Benzyl alcohol Linalool Hexyl cinnamal"