Dove

Dove Men+Care Clean Comfort sprchový gel pro muže na tělo a obličej

400 ml
109,90 Kč  139,90 Kč*
274,75 Kč/l
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

60+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Německo,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Sprchový gel Dove Men+Care Clean Comfort.   

Jedinečné složení, které se aktivuje napěněním gelu, pomáhá uzamykat v pokožce její přirozenou vlhkost a zanechává ji svěží a hydratovanou.

Vysoce účinné složení se snadno oplachuje a přináší osvěžující čistotu a celkové pohodlí. Je však také natolik jemné, že můžete gel použít nejen pro mytí těla, ale také obličeje

Značka Dove představuje kvalitní péči o pleť i tělo a je synonymem pro perfektní hydrataci.

Použití

Pro umytí pokožky těla a obličeje aplikujte malé množství sprchového gelu Dove Men+Care Extra Fresh do dlaně. Zpracujte na lehkou pěnu, jemně naneste na tělo a tvář a poté důkladně opláchněte vodou. 

O výrobci

Holandsko-britská společnost Unilever je dodavatelem výrobků pro osobní péči a péči o domácnost, potravin a nápojů. Výrobky dodává do 190 zemí světa. Pod Unilever patří například značky Hellmann’s, Knorr, Magnum, Algida, Lipton, Knorr, Rexona nebo Dove.

Skladování

Skladujte v suchu. 

Výrobce

UNILEVER ČR, spol. s r.o.
Voctářova 2497/18
180 00 Praha 8
Česká republika

Aqua
Sodium laureth sulfate Petrolatum Acrylates copolymer Parfum Cocamide MEA Sodium chloride Sodium hydroxide BHT Tetrasodium EDTA DMDM hydantoin Alpha-isomethyl ionone Butylphenyl methylpropional Coumarin Hexyl cinnamal Limonene Linalool CI 17200 CI 19140 CI 42090