Dove

Dove Restoring Sprchový gel s kokosovým olejem a mandlovým mlékem

225 ml
79,90 Kč  104,90 Kč*
355,11 Kč/l
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

600+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Holandsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Rozmazlujte svou pokožku sprchovým gelem Dove Restoring.

Krémový hydratační sprchový gel obnovuje suchou pokožku díky pokročilé péči Dove, která je doplněna o nádech přírody v podobě kokosového oleje a mandlového mléka. Každé sprchování odhalí nádhernou pokožku, která je regenerovaná, pružná a hebká na dotek, a navíc zahalená do jemné a uklidňující vůně kokosu. Složení je obohaceno o technologii Dove Moisture Renew Blend, která proniká hluboko do pokožky a podporuje v ní přirozené procesy vedoucí k obnově její hydratace.

  • Obsahuje jemné mycí složky
  • Reguluje úroveň pH pokožky
  • Využívá výtečné hydratační vlastnosti kokosového oleje a mandlového mléka
  • Bez sulfátů
  • Ideálnní volbou pro regeneraci suché pokožky

Použití

Naneste štědré množství sprchového gelu do dlaní nebo na lufu. Vzniklou krémovou pěnu vmasírujte do pokožky celého těla, opláchněte ji teplou vodou a odhalte tak hebčí a hladší pokožku, která bude hloubkově regenerovaná.

O výrobci

Holandsko-britská společnost Unilever je dodavatelem výrobků pro osobní péči a péči o domácnost, potravin a nápojů. Výrobky dodává do 190 zemí světa. Pod Unilever patří například značky Hellmann’s, Knorr, Magnum, Algida, Lipton, Knorr, Rexona nebo Dove.

Skladování

Skladujte v suchu. 

Výrobce

UNILEVER ČR, spol. s r.o.
Voctářova 2497/18
180 00 Praha 8
Česká republika

Aqua
Sodium lauroyl glycinate Cocamidopropyl betaine Sodium lauroyl isethionate Sodium chloride Glycerin Lauric acid Parfum Benzoic acid BHT Butylene glycol Carbomer Citric acid Coco-glucoside Cocos nucifera oil DMDM hydantoin Iodopropynyl butylcarbamate Lauric acid Sine adipe lac PEG-150 pentaerythrityl tetrastearate PEG-40 hydrogenated castor oil Pentylene glycol PPG-2 hydroxyethyl cocamide Propylene glycol Prunus amygdalus dulcis oil Prunus amygdalus dulcis seed extract Sodium benzoate Sodium hydroxide Sodium isethionate Stearic acid Styrene/acrylates copolymer Tetrasodium EDTA Trideceth-9 Zinc oxide Coumarin Linalool CI 17200 CI 19140