

Okurka hadovka - "ošklivka" 1ks (350g+)
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
Dejte s Rohlíkem šanci "ošklivé" zelenině, která by se jinak vyhodila. Okurky jsou velikostně nevyrovnané, mají pokroucený tvar a různě široké konce, což nemá vliv na jejich chuť.
Okurku hadovku si oblíbíte zejména díky její štavnatosti.
Salátová okurka patří k zelenině s vysokým obsahem vody. Okurky kromě nízkého obsahu kalorií disponují také schopností bránit přeměně škrobů na tuky a přispívat k dobrému fungování metabolismu.
Použití
Okurky se konzumují čerstvé i vařené. Můžeme je solit, přidávat do polévek, omáček i salátů. Osolením nastrouhaná okurka uvolní vodu, kterou můžeme případně před přidáním dresinku slít. Okurky jsou také dobré na různých obložených chlebíčcích.
Nechte se inspirovat recepty od Romana Vaňka! Okurku můžete například využít v receptu na okurkový salát.
Skladování
Okurky uchovávejte v chladničce, kde vydrží cca týden.
Složení
Okurka hadovka |
II. jakost |