Knorr Bohatý Bujón kuřecí 1l (2x28g)

56 g
19,90 Kč 355,36 Kč/kg
Země původu: Itálie,

Kvalitní suroviny a pozvolné vaření - to je kouzlo bohaté chuti kuřecího bujónu.

Bohaté Bujóny zjednoduší vaši práci. Doporučují je přední kuchaři a díky své konzistenci podobné želé se výborně rozpouštějí nejen v horké vodě. Neobsahují přidaný glutaman a konzervanty a jejich chuť si zamilujete.
 


Použití

Skvěle se rozpouští v polévkách a je skvělý pro přípravu drůbežího masa a světlých omáček. 

Návod na přípravu: Rozpusťte 1 kelímek Bohatého bujónu v 500 ml vroucí vody.

Tip: Pro docílení jemnější chuti rozpusťte bujón v 1 litru vody.

O výrobci

Značka Knorr znikla již v roce 1838 v německém Heilbronnu, kde tehdy Carl Heinrich Knorr přemýšlel o tom, jak dát svým zaměstnancům rychlé, chutné a výživné jídlo. Experimentoval a nakonec se vrátil ke kořenům uchovávání hodnotného jídla. Vrátil se k sušení. Výrobky si lidé velmi rychle oblíbili a dnes s nimi každou hodinu přijde do kontaktu půl milionu lidí na celém světě. 

Suroviny pro své výrobky v Knorr pěstují s ohledem na udržitelný rozvoj, šetrně k prostředí, ve kterém žijeme. Využívají nadhled a zkušenosti 230 opravdových šéfkuchařů, kteří připravují nejlepší receptury pro opravdové lidi.

Skladování

Skladujte v suchu, při teplotě do 25°C. Nevystavujte přímému slunečnímu světlu. Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 3 dnů.

Výrobce

UNILEVER ČR, spol. s r.o.
Voctářova 2497/18
180 00 Praha 8

Složení

Koncentrovaný kuřecí bujón
Voda
Kuřecí maso0.2 %
Jedlá sůl20 %
Palmový tuk
Cukr
Kvasničný extrakt
Zelenina
Mrkev1.4 %
Pórek0.9 %
Česnek0.4 %
Kuřecí tuk2 %
Aromata
Ječmen
Zahušťovadla
E415 - Xanthan
E410 - Karubin
Petrželová nať0.4 %
Karamelový sirup
Maltodextrin
Zobrazit vše

Nutriční hodnoty na 100 ml

Energetická hodnota23 kJ/6 kcal
Tuky0.5 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.2 g
Sacharidy0.5 g
z toho cukry0.5 g
Bílkoviny0.5 g
Sůl1.2 g
Vláknina0.5 g

Alergeny

Obiloviny obsahující lepek
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.