Palmolive

Palmolive Hygiene + Kitchen tekuté mýdlo

300 ml
89,90 Kč 299,67 Kč/l

Doručení už do 60 minut

500+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Antibakteriální tekuté mýdlo Palmolive Hygiene kitchen pečuje o vaše ruce tím, že je chrání před bakteriemi a zanechává je hygienicky čisté. 

Tekuté mýdlo na ruce bylo vytvořeno se složkami z 95 % přírodního původu* a je z 97 % biologicky rozložitelné. 

Obsahuje výtažek z limetky, je obohaceno o hydratační látky a je dermatologicky testováno. Přichází také ve 100% recyklované plastové láhvi, kterou můžete znovu recyklovat bez pumpy, což vám pomůže udělat něco pro planetu. 

Použití

Na vlhké ruce naneste přiměřené množství mýdla, napěňte, třete o sebe prsty, dlaně, hřbety rukou a partie u nehtů po dobu 1 minuty a dobře spláchněte čistou vodou.

O výrobci

Historie společnosti Colgate-Palmolive se píše již od počátku 19. století. Firma se v současné době zabývá výrobou dentální i osobní hygieny, dále také nejrůznějších saponátů do domácnosti nebo produkty pro hygienu vašich mazlíčků. Podnik zastřešuje výrobky mnoha světových značek jako jsou například Elmex, Colgate, Palmolive, Lady Speed Stick, Ajax, Softlan, Brite nebo Sanex.

Skladování

Skladujte při pokojové teplotě.

Výrobce

Colgate-Palmolive
Rohanské nábřeží 23
186 00  Praha 8
Česká republika

SLOŽENÍ: Aqua
Sodium C12-13 pareth sulfate (*A)/Sodium laureth sulfate (*B) Cocamidopropyl betaine Lactic acid Cocamide MEA Parfum Sodium salicylate Sodium benzoate Tetrasodium EDTA Citric acid Sodium hydroxide Benzophenone-4 Poloxamer 124 Citrus aurantifolia juice Citrus aurantifolia oil CI 42090 CI 47005 *A/B: viz výrobní kód