Neutrogena

Neutrogena CICA-Repair maska na ruce

1 ks
109,90 Kč  114,90 Kč*
109,90 Kč/ks
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Čína,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Maska na ruce od Neutrogeny pomáhá regenerovat pokožku již od prvního použití. Působí jako zábal, který intenzivně hydratuje a zklidňuje vaši citlivou pokožku rukou.

Produkt byl navržen tak, aby zachoval optimální hladinu hydratace, která je zásadní pro hojení pokožky. 

Použití

Důkladně si umyjte a osušte ruce. Poté si nasaďte rukavice a pohodlně utáhněte šňůrku. Po 10 minutách sundejte. Není třeba oplachovat. Zbytek přípravku vmasírujte do pokožky, aby se plně vstřebal. 

O výrobci

Johnson & Johnson je největší zdravotnická společnost na světě, která se již více než 120 let věnuje péči o zdraví lidí. Firma se zapojuje do filantropických aktivit a podporuje rozvoj regionálních komunit. Řada programů společenské odpovědnosti, které společnost iniciovala nebo se na nich podílí, dosáhla celosvětového měřítka a stále si zachovává svůj silný vliv na péči o zdraví.

Skladování

Uchovávejte mimo dosah dětí.

Výrobce

Johnson & Johnson, s.r.o.
Walterovo náměstí 329/1 
158 00 Praha 5 –⁠ Jinonice 
Česká republika

Aqua, Glycerin, Distearyldimonium Chloride, Petrolatum, Isopropyl Palmitate, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Avena Sativa Kernel Flour, Avena Sativa Kernel Oil, Avena Sativa Kernel Extract, Butyrospermum Parkii Butter, Steareth-20, Myristyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Sodium Chloride, BHT, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate