Lavazza

Lavazza Qualita Rossa, zrnková káva

1 kg
516,00 Kč 516,00 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

30+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Zrnková káva Lavazza Qualitá Rossa je typická svou příjemnou smetanovou chutí. Tato káva je nejvíce prodávaným druhem tohoto výrobce, typická svou velmi aromatickou vůní.

Italská káva Lavazza s příjemnou smetanovou chutí a velmi aromatickou vůní. Lavazza Qualita Rossa je nejvíce prodávaným druhem Lavazza kávy. Africká robusta propůjčuje této kávě čokoládovou, brazilská arabica naproti tomu sladkou chuť. Lavazza Qualita Rossa se hodí se k přípravě espressa, cappuccina, latte, macchiata, a jako základ do všech kávových specialit.

Použití

Vhodná k pití jako ranní káva, odpolední siesta, prostě vhodná v kteroukoliv dobu.

O výrobci

Značka Lavazza je známým symbolem italského espessa. Už více než sto let je cílem této společnosti rozšiřovat aroma a kvalitu italské kávy po celém světě. Procedura výroby je kontrolována již od výběru nejlepších zrnek až po kvalitní balení. Nezaměnitelná chuť a vůně je zaručena!

Skladování

Skladujte na suchém místě.

Výrobce

Luigi Lavazza S.p.A.
Str. di Settimo 410
10156  Torino
Itálie

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 516 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 180 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Kávová zrna
Robusta60 %
Arabica40 %