Schubert

Schubert BIO Natur vejce M

6 ks

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 13 DNŮ

BIO
73,90 Kč 12,32 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

3000+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Maďarsko, Holandsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Bio vejce Schubert pocházejí od nosnic chovaných podle zásad  ekologického zemědělství, kterými jsou především respekt k okolní krajině, k přírodním cyklům a k pohodě zvířat. V jejich krmení se nenacházejí žádné syntetické složky, zbytky chemických hnojiv, pesticidů, přidaných barviv či jiných chemických látek.

V současné době české hejno BIO nosnic v souladu se svým životním cyklem již neprodukuje dostatečné množství vajíček. Z tohoto důvodu dočasně nahrazují česká vajíčka BIO vajíčky od holandského partnera. Holandská vejce jsou produkována s naprostou pečlivostí a v prvotřídní kvalitě. Jakmile české nosnice budou mít opět dostatečnou snášku, budete moci opět zakoupit česká BIO vejce.

Použití

Vajíčka v kuchyni patří mezi základní suroviny. Můžete je využít při pečení, do polévek, salátů či pomazánek.

O výrobci

Schubert partner a.s. je společnost s třicetiletou tradicí na českém trhu. Patří k největším výrobcům a distributorům čerstvých vajec. Drůbeží farmy průběžně rekontruují a navyšují počet ustájených nosnic na podestýlce, ve volném výběhu i v bio režimu. Jejich činnost směřuje k zajištění dostatečného množství vajec z chovů, které podporují pohodu nosnic. Provozují patnáct drůbežích farem a jsou největším producentem bio vajec v České republice. Z farem Schubert pocházejí i vejce obohacená o vitamíny a minerální látky oceněná znakem Klasa od Ministerstva zemědělství ČR.

Skladování

Uchovávejte v chladu při teplotě 5–8 °C.

Výrobce

Schubert Partner a.s.
Jana Želivského 2
130 00 - Praha 3
Česká republik

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 13 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 6 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Vejce

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota622 kJ/149 kCal
Tuky10.2 g
z toho nasycené mastné kyseliny3.1 g
Sacharidy0.9 g
z toho cukry0.9 g
Bílkoviny12.5 g
Sůl0.35 g
Vláknina0 g

Alergeny

Vejce
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.