Frosch

Frosch Čistič kuchyně s přírodní sodou

500 ml
89,90 Kč 179,80 Kč/l

Doručení už do 60 minut

70+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Německo,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Čistič na kuchyně s přírodní sodou.

Praktický pomocník na bázi sody, který rychle a důkladně vyčistí i těžce odstranitelné nečistoty a zaschlou mastnotu v kuchyni. 

Účinně rozpouští mastnotu, odstraňuje odolné skvrny, zapečené jídlo a zanechává příjemnou svěží vůni. Je vhodný pro čištění sporáku, grilu nebo mikrovlnné trouby. Přírodní složení splňuje normy pro bezpečnost potravin, a je ideální pro použití v jejich blízkosti.

Obsah všech čisticích a pečujících prostředků Frosch je v přírodě snadno biologicky odbouratelný a nezanechává po sobě ekologickou stopu. Obaly jsou vyrobeny ze 100% recyklovaného a opětovně recyklovatelného materiálu tak, aby nevznikal plastový odpad.

Velký důraz je kladen na samotný výrobní proces, který probíhá podle nejvyšších ekologických standardů s ohledem na co nejnižší spotřebu energie a na využívání přírodních obnovitelných zdrojů.

Zasaďte strom se žabkou

Podporovat přírodu nemusí být těžké! Stačí si koupit dva libovolné produkty ekologické značky Frosch a značka za vás vysadí nový strom v Moravském krasu či blízkém okolí. Strom bude ošetřený a chráněný před zvěří, dokud nedosáhne potřebné velikosti. Značka tak dlouhodobě podpoří zhruba 450 malých vlastníků a pomůže zalesnit oblasti napadené kůrovcem. 

Použití

Nastříkejte na čištěný povrch, nechte chvíli působit a navlhčeným hadříkem vytřete do čista, případně vyleštěte suchým hadříkem. 

Nepoužívejte na neošetřené dřevo, voskované nebo olejované povrchy, na umělohmotné povrchy, např. akryláty nebo plexisklo. Na lakovaných površích vyzkoušejte na nenápadném místě.

Správné dávkování šetří náklady a minimalizuje dopad na životní prostředí.

O výrobci

Společnost Werner & Mertz byla v roce 1867 založena jako továrna na výrobu voskového zboží v Mainz am Rhein. Se značkami jako Erdal, Frosch a Tana je rodinná firma zavedena jako inovativní společnost nejen na evropském trhu, ale i v Japonsku. Nabízí komplexní portfolio produktů čištění a péče v domácnosti.

Skladování

Skladujte v původním obale při pokojové teplotě. 

Upozornění

Uchovávejte mimo dosahu dětí. 

Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku.

Výrobce

Werner & Mertz GmbH
Rheinallee 96
D-55120 Mainz
Německo

< 5% aniontové povrchově aktivní látky
< 5% neiontové povrchově aktivní látky Konzervační prostředky (phenoxyethanol) Parfémy Soda Potravinářské barvivo

Bezpečnostní varování Upozornění: • Uchovávejte mimo dosah dětí. • Není vhodný na neošetřené dřevo, voskované a olejované povrchy. Na lakovaných površích vyzkoušejte na nenápadném místě.