Buccotherm

Buccotherm BIO Cestovní zubní sada pro děti 2–6 let

1 ks
BIO
169,90 Kč 169,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

90+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Cestovní sada pro děti ve věku 2–6 let s BIO zubní pastou, ekologickým zubním kartáčkem a pytlíčkem. Pasta obsahuje 99 % složek přírodního původu a termominerální vodu Castéra-Verduzan. Pomáhá předcházet zubnímu kazu a obsahuje doporučený obsah fluoridů (500 ppm). Neobsahuje parabeny a SLS. Zubní kartáček má oválnou hlavu s měkkými nylonovými vlákny a jeho rukojeť je vyrobena z kukuřičného škrobu. Pytlíček, do kterého si dítě může kartáček i pastu uložit, je vyroben ze 100% organické bavlny a má jemnou vůni.

  • obsah pasty 50 ml

Použití

Dítě by při čištění zoubků mělo být pod dohledem dospělého.

O výrobci 

Laboratoř Odost založil v roce 1998 lékárník Jean Jacques Lascombes. První inspirací pro něj byly termální prameny, které již ve starověku Římané využívali k léčbě bolesti ústní dutiny a krku. O čtyři roky později uvedl na trh své první tři produkty pod značkou Buccotherm, zubní pastu proti zubnímu kazu, gelovou zubní pastu na citlivé zuby bez fluoridu a zubní sprej.

Produkty Buccotherm nejsou jen čistící zubní pasty, ale různé speciální přípravky, které Vám pomohou zbavit se bolestí či citlivosti zubů. Dnes pod jménem Buccotherm můžete nalézt pestrý výběr prostředků pro ústní hygienu jak pro dospělé, tak i pro děti různých věkových kategorií. Většina přípravků se také pyšní označením BIO a ORGANIC, bez cukru či bez fluoridů.

Skladování

Skladujte v suchu.

Výrobce

Laboratoire Odost
Toulouse 31400
av Didier Daurat 16
Francie