Vanish

Vanish Oxi Action powerspray na textil

500 ml
199,90 Kč  279,90 Kč*
399,80 Kč/l
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

1000+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Vanish Oxi action Powerspray je účinným pomocníkem při odstraňování skvrn z nejrůznějších druhů textilu. Hodí se na koberce, pohovky, autosedačky, závěsy a čalounění. Má okamžitý účinek, neutralizuje zápach a je šetrný k barvám a vláknům textilu. Působí na principu metody suchého čištění a textil tak není potřeba namáčet, přebytečný produkt lze odsát čistou látkou.

Použití

Pro nejlepší výsledek odstraňte skvrny okamžitě. Bezpečné pro použití na vlněných kobercích.

Vždy předem otestujte na neviditelném místě. Pokud je barva koberce ovlivněna, produkt nepoužívejte. Odstraňte zbytkovou nečistotu a setřete vlhké nečistoty čistým hadříkem.

Nepoužívejte na sametových materiálech, brokátu či na materiálech nevhodných k mokrému čištění. Není vhodný pro hedvábí a orientální koberce.

O výrobci

Historie firmy Reckitt Benckiser sahá již do roku 1819, kdy Thomas a Isaac Reckittovi staví mlýn Maud Foster. Johann A. Benckiser v roce 1823 založil firmu Benckiser jako průmyslový chemický podnik. Následně proběhlo mnoho akvizicí, čímž se firma mnohoznačně rozšířila. Pod Reckitt Benckiser patří například značky jako Veet, Air Wick, Durex, Scholl, Dettol, Calgon, Nurofen a další.

Skladování

Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte při teplotě 5–30 °C. Nevystavujte slunečnímu záření.

Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí a zvířat. Zamezte styku s kůží a očima. Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou a vyhledejte lékařskou pomoc. Nepožívejte. Při požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal nebo označení. Uchovávejte pouze v původním obalu. Nesměšujte s bělícími činidly nebo jinými čistícími prostředky.

Výrobce

Reckitt Benckiser
Dansom Lane
Hull, East Yorkshire HU8 7DS
Velká Británie

Složení: Méně než 5 % bělicí činidla na bázi kyslíku, neiontové povrchově aktivní látky, aniontové povrchově aktivní látky, polykarboxyláty, parfém, Limonen, Hexyl Cinnamal, Citral, Benzyl Salicylate