Tesa

Tesa Průhledné oboustranně lepicí polštářky

72 ks
114,90 Kč 1,60 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

800+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Německo,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Lepicí polštářky Tesa® TACK nabízejí chytré a čisté lepení, které nahradí magnety, připínáčky, lepicí štítky či lepicí hmotu.

V jednom balení najdete celkem 72 polštářků.

Použití

Průhledné a tenké polštářky umožňují nalepit lehčí předměty na hladké a pevné povrchy, např. zrcadlo. Vhodné pro snadné nalepení např. pohlednic, skic, náčrtků, fotek apod. Polštářky lze jednoduše odlepit bez zanechání zbytků lepidla a mastných fleků a znovu použít.

O výrobci

Tesa tape s.r.o. je v současnosti jedním z předních výrobců samolepicích produktů a systémových řešení pro průmysl, profesionální řemeslníky a spotřebitele. Historie této společnosti sahá až do roku 1890, kdy se Lékárník Paul C. Beiersdorf usilovně pokouší vytvořit nový prototyp obvazu, ale jeho laboratoř náhle přebírá Dr. Oscar Troplowitz. Obvaz lékárníka Beiersdorfa měl vynikající lepivé vlastnosti, zároveň však také jeden zásadní nedostatek: dráždil pokožku. Jako zkušený podnikatel proměňuje Dr. Troplowitz nedostatek ve výhodu a v roce 1896 uvádí na trh první technickou lepicí pásku. 

Do dnes firma expandovala do ve více než 100 zemí světa. Název vznikl jednoduchým spojením prvních dvou písmen příjmení a posledních dvou písmen křestního jména sekretářky Elsy Tesmerové.

Výrobce

Tesa tape s.r.o.
Walterovo náměstí 329/3
158 00 Praha 5
Česká republika