Smetanově jemná krémová zeleninová polévka.
Je možné jíst kvalitně a za dobrou cenu, i když nemáte času nazbyt? My říkáme ano.
Důkazem je řada hotových jídel pod značkou Rohlik.cz, připravená šéfkuchařem Radkem Šubrtem. Základem jsou poctivé suroviny bez zbytečné chemie a konzervantů. I přes to vám naše polévky v lednici vydrží a to díky šokovému zchlazení krátce po svém uvaření. Tak dobrou chuť!
Použití
Stačí ohřát v hrnci či mikrovlnné troubě na vámi preferovanou teplotu.
O výrobci
Radek Šubrt má za sebou mnoho kulinářských zkušeností, které dnes využívá jako šéfkuchař několika pražských restaurací, včetně proslulého hotelu Le Palias. Vařil mimo jiné u Daniela Bouluda v New Yorku, v restauracích v Německu, Rakousku či Švýcarsku a seděl i v porotě první série populární televizní soutěže MasterChef. A právě on zasáhl do receptur i přípravy jídel pro Rohlik.cz.
Skladování
Skladujte mezi 0-8°C. Po otevření spotřebujte do 24 hodin. Znovu neohřívejte.
Výrobce
Restaurant Šubrt s.r.o.
Polská 1628/19
120 00 Praha - Vinohrady
Česká republika
Pitná voda | |
Brambory | |
Květák | 20 % |
Zeleninový vývar | |
Pitná voda | |
Mrkev | |
Celer | |
Petržel | |
Cibule | |
Řepkový olej | |
Jedlá sůl | |
Pepř mletý | |
Bobkový list | |
Nové koření | |
Pepř celý | |
Cibule | |
Smetana | 3 % |
Řepkový olej | |
Jedlá sůl | |
Pepř mletý | |
Kmín | |
Muškátový květ | |
Zobrazit vše |
Energetická hodnota | 781 kJ/187 kcal |
Tuky | 9.3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2.8 g |
Sacharidy | g |
z toho cukry | 3.4 g |
Bílkoviny | g |
Sůl | 1.1 g |
Vláknina | g |
Obiloviny obsahující lepek |
Vejce |
Mléko |
Celer |