
Restaurant Šubrt Bramborová polévka s houbami a majoránkou, 2 porce
0,6 l 129,90 Kč 216,50 Kč/l
Země původu: Česká republika,
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Tradiční a sytá polévka s bramborami a houbami.
Dokonale vyvážená chuť.
Použití
Stačí ohřát v hrnci či mikrovlnné troubě na vámi preferovanou teplotu.
O výrobci
Radek Šubrt má za sebou mnoho kulinářských zkušeností, které dnes využívá jako šéfkuchař několika pražských restaurací, včetně proslulého hotelu Le Palias. Vařil mimo jiné u Daniela Bouluda v New Yorku, v restauracích v Německu, Rakousku či Švýcarsku a seděl i v porotě první série populární televizní soutěže MasterChef.
Skladování
Skladujte mezi 0–8°C. Po otevření spotřebujte do 24 hodin. Znovu neohřívejte.
Výrobce
Restaurant Šubrt s.r.o.
Polská 1628/19
120 00 Praha - Vinohrady
Česká republika