
Restaurant Šubrt
Restaurant Šubrt Bramborová polévka s houbami a majoránkou, 2 porce
0,6 lBĚŽNĚ ČERSTVÉ 9 DNŮ
Doručení už do 60 minut
Pokud vám něco nebude vyhovovat, vrátíme vám peníze bez jakýchkoli otázek.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Tradiční a sytá polévka s bramborami a houbami.
Dokonale vyvážená chuť.
Použití
Stačí ohřát v hrnci či mikrovlnné troubě na vámi preferovanou teplotu.
O výrobci
Radek Šubrt má za sebou mnoho kulinářských zkušeností, které dnes využívá jako šéfkuchař několika pražských restaurací, včetně proslulého hotelu Le Palias. Vařil mimo jiné u Daniela Bouluda v New Yorku, v restauracích v Německu, Rakousku či Švýcarsku a seděl i v porotě první série populární televizní soutěže MasterChef.
Skladování
Skladujte mezi 0–8°C. Po otevření spotřebujte do 24 hodin. Znovu neohřívejte.
Výrobce
Restaurant Šubrt s.r.o.
Polská 1628/19
120 00 Praha - Vinohrady
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Pitná voda | |
Zeleninový vývar | |
Pitná voda | |
Mrkev | |
Celer | |
Petržel | |
Cibule | |
Řepkový olej | |
Jedlá sůl | |
Pepř mletý | |
Bobkový list | |
Nové koření | |
Pepř celý | |
Brambory | 18 % |
Mrkev | |
Celer | |
Cibule | |
Slanina | 3 % |
Vepřové maso | |
Pitná voda | |
Jedlá sůl | |
Stabilizátory | |
E450 - Difosforečnany | |
E451 - Trifosforečnany | |
Želírující látka | |
E407 - Karagenan | |
Antioxidant | |
E316 - Erythorban sodný | |
Konzervant | |
E250 - Dusitan sodný | |
Barvivo | |
E150 - Karamel | |
Řepkový olej | |
Směs hřibů | 2 % |
Hřib smrkový | |
Hřib hnědý | |
Křemenáč osikový | |
Hřib strakoš | |
Žampiony | 1 % |
Česnek | |
Jedlá sůl | |
Pepř mletý | |
Majoránka | |
Kmín | |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 ml
Energetická hodnota | 307 kJ/73 kCal |
Tuky | 3.7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.4 g |
Sacharidy | 9 g |
z toho cukry | 3.7 g |
Bílkoviny | 0.9 g |
Sůl | 0.31 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Celer |
Oxid siřičitý a siřičitany |
Může obsahovat stopy: |
Mléko |