

Restaurant Šubrt Tagliatelle s omáčkou z hub, porce pro 1–2 osoby
0,55 kg- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Pasta s jemnou krémovou omáčkou z lesních hub. Ideální jako oběd.
Použití
Před ohřátím odstraňte obal, doporučujeme rozdělit přílohu a hlavní jídlo a ohřívat samostatně. (Přílohu cca 1min/700W, hlavní jídlo 2-3 min/700W). Nikdy nevkládejte přímo do trouby. Před podáváním dobře zamíchejte.
O výrobci
Radek Šubrt má za sebou mnoho kulinářských zkušeností, které dnes využívá jako šéfkuchař několika pražských restaurací, včetně proslulého hotelu Le Palias. Vařil mimo jiné u Daniela Bouluda v New Yorku, v restauracích v Německu, Rakousku či Švýcarsku a seděl i v porotě první série populární televizní soutěže MasterChef.
Skladujte při teplotě 0–4°C.
Výrobce
Restaurant Šubrt s.r.o.
Polská 1628/19
120 00 Praha - Vinohrady
Česká republika