-15 %

Knedlíky Láznička

Láznička Posvícenský knedlík

300 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 7 DNŮ

Od českého farmáře
Akce do 7. 4.
63,58 Kč  74,80 Kč
211,93 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

900+ zákazníků má v Oblíbených

Kategorie:
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Posvícenský knedlík Láznička vyrobený s láskou.

Základem jsou kvalitní suroviny - čerstvě umletá mouka dovážená přímo ze mlýna, vlastní pečivo speciálně vyladěné pro knedlíky, čerstvé bylinky a další suroviny v té nejlepší kvalitě. 

Jak se vyrábí?

Kouzlo domácí chuti knedlíků Láznička je zaručeno kombinací několika faktorů. Kromě kvalitních surovin je důležité ruční zpracování knedlíků. Aby byl výsledný produkt nadýchaný a kyprý, je nutné zvládnout sice jednoduchý, ale důležitý grif práce s těstem. A ten zatím nezvládne žádný stroj. Knedlíky kynou po přesně stanovenou dobu při dané teplotě a vlhkosti. Roky společnost testovala a zdokonalovala zdánlivě jednoduché postupy výroby. 

Použití

Knedlík je vhodný pro slavnostnější příležitosti. Doporučujeme podávat s pomalu pečenou kachnou, krůtou nebo husou s červeným a bílým zelím. Hodí se také k vepřové pečeni. 

O výrobci 

Společnost Knedlíky Láznička se pravidelně stává vítězem v různých soutěžích a testech. Cílem společnosti je vyvrácení mýtů, že doma vyrobený knedlík je lepší než ten koupený. Tajemství výrobků značky Láznička spočívá v kvalitních surovinách, které jsou míchány v poměru, který dodržovaly naše babičky při přípravě nedělního oběda. V knedlících nenajdete žádné konzervanty ani potravinářská barviva. 

Skladování

Skladujte při teplotě do 10 °C.

Výrobce

Knedlíky Láznička
Jakobiho 327
Praha 10, Petrovice
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 7 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Pečivo láznička
Pšeničná mouka
Voda
Sádlo
Vejce
Droždí
Sůl

Alergeny

Obiloviny obsahující lepek
Vejce
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.