Donut z kakaového kynutého těsta s tmavou čokoládovou polevou z italské manufaktury.
Pochutnejte si na denně čerstvých donutech a plněných koblížkách různých variací. Donuty jsou s láskou ručně dělané dle originální americké receptury. Každý jeden kousek má minimálně 8,5 cm v průměru.
Jemné pečivo smažené.
Návod k použití: po otevření ihned sežerte :-)
Skladování: skladujte v suchu při teplotě 10 – 18°C, spotřebujte dle data na obalu (1 den)
Korpus tmavý | 84 % |
Těsto | |
Směs | |
Pšeničná mouka | |
Sušený tuk | |
Rostlinný olej neztužený kokosový | |
Glukózový sirup | |
Mléčná bílkovina | |
Stabilizátor pentasodium triphosphate | |
Cukr | |
Emulgátory | |
Mono a diglyceridy mastných kyselin | |
E481 - Stearoylaktylát sodný | Škodlivost |
Estery mono-a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mono-a daicetylvinnoulltyl | |
Kypřící přípravky | |
E500(i) - Uhličitan sodný | Škodlivost |
E450 - Difosforečnany | Škodlivost |
Jedlá sůl | |
Sušené vejce | |
Dextróza | |
Syrovátka | |
Stabilizátor | |
E412 - Guma guar | Škodlivost |
antioxidant | |
E300 - Kyselina L-askorbová | Škodlivost |
Pitná voda | |
Kakaová hmota | |
Aromatické složky | |
Aromatické extrakty | |
Glukózo-fruktózový sirup | |
Kakakový prášek se sníženým obsahem tuku | 15 % |
Pitná voda | |
Droždí | |
Kmenová kultura Saccharomyces cerevisiae | |
Kakao 22/24 | |
Kakaový prášek | |
Regulátor kyselosti | |
E501 - Uhličitany draselné | Škodlivost |
Vanilin | |
Fritovací tuk | |
Rostlinný tuk ztužený palmový | |
Čokoládová glazura | 16 % |
Cukr | |
Rostlinné tuky neztužené | |
Palmový | |
Palmojádrový | |
Slunečnicový | |
Kakaový prášek nízkotučný | |
Lískoořechová pasta | |
Emulgátor | |
Sójový lecitin | |
Vanilkový extrakt | |
Zobrazit vše |
Obiloviny obsahující lepek |
Vejce |
Sójové boby |
Mléko |
Skořápkové plody |
Energetická hodnota | 1607 kJ/385 kcal |
Tuky | 21 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 12 g |
Sacharidy | 40 g |
z toho cukry | 11 g |
Bílkoviny | 7.2 g |
Sůl | 0.86 g |
Vláknina | g |