Nivea

Nivea Intimo Sensitive sprchová emulze pro intimní hygienu

250 ml
124,90 Kč  149,90 Kč*
499,60 Kč/l
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

30+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Německo,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Pečujte o intimní partie jemnou emulzí s kyselinou mléčnou, panthenolem a výtažky z heřmánku. Citlivá pokožka se zklidní a bude chráněná před bakteriemi i infekcemi. Sprchová emulze přináší úlevu přecitlivělým a podrážděným partiím. Omezuje pocit pálení, napětí i bolesti.

Použití

Používejte kosmetiku speciálně určenou pro intimní partie. Obsahuje kyselinu mléčnou a má odpovídající úroveň pH. Emulzi naneste na intimní partie. Je určená pouze pro vnější použití. Důkladně opláchněte očištěnou část těla vlažnou vodou.

O výrobci

Beiersdorf je mezinárodní kosmetická společnost, která je považována za zakladatele moderní péče o pokožku. Již více než 130 let se věnuje splňování individuálních potřeb zákazníků, kdy vychází z odborných znalostí z výzkumu a vývoje inovativních výrobků. Pod společnost Biersdost patří značky NIVEA, NIVEA MEN, Labello, Eucerin a Hansaplast.

Skladování

Skladujte v suchu a bez přímého slunečního záření.

Výrobce

Beiersdorf spol. s r.o.
Radlická 354/107b
150 00 Praha 5
Česká republika

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sulfate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Lactic Acid, Bisabolol, Chamomilla Recutita Flower Extract, Panthenol, Glycine Soja Oil, Glycerin, Tocopherol, Sodium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Pantolactone, Citric Acid, Sodium Benzoate, Parfum