Purina ONE

Purina ONE Junior s kuřecím a celozrnnými obilovinami pro koťata

0,8 kg
179,90 Kč 224,88 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

60+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

​Koťata jsou ve fázi intenzivního růstu a vývoje, a proto jsou jejich nutriční nároky velmi vysoké. Purina One Junior je krmivo speciálně vyvinuté pro výživové potřeby koťat (od odstavení do 12 měsíců) a březích a kojících koček.

Krmivo splňuje nutriční nároky koťat díky receptuře Bifensis®. Speciálně vyvinuté krmivo obsahuje nezbytné živiny, které podporují vývoj vašeho kotěte v jeho začátcích. Obsahuje DHA, mastnou kyselinu vyskytující se také v mateřském mléce, která prokazatelně stimuluje vývoj mozku a zraku kotěte. Vysoký obsah bílkovin a vyvážená hladina minerálních látek pomáhá ke zdravému vývoji svalové hmoty a kostry. Navíc je dobře stravitelné díky vysoce kvalitním surovinám.

Podpořte vaše kotě v raném stádiu života krmivem Purina One Junior. Toto chutné krmivo je vyrobené z kuřete a celozrnných obilovin, křupavé granule pomáhají pečovat o zuby a dásně. Nejen, že budete dávat vašemu kotěti chutné krmivo, budete mu dávat také nezbytné živiny, aby z něj vyrostla zdravá kočka. Budete-li se starat o výživu vaší kočky již od kotěcího věku, můžete jí pomoci, aby byla zdravá dnes a zítra.


Použití

Doporučené denní krmné dávky (g/den):

Stáří kotěte: 6–12 týdnů: 25–75 g ve 2–3 porcích nebo dle libosti
Stáří kotěte: 12–26 týdnů 45–100 g ve 2 porcích nebo dle libosti
Stáří kotěte: 26–52 týdnů: 100–50 g ve 2 porcích nebo dle libosti
Stáří kotěte: březí kočka: min. 80 g dle libosti
Stáří kotěte: kojící kočka: 120–250 g dle libosti

Mělo by být zavedeno ve 3–4 týdnech věku. Výrobek by měl být smíchán s vodou, aby byl příjem krmiva jednodušší. Jakmile začne kotě více jíst, zvyšujte množství krmiva a zároveň snižujte množství přidávané vody do doby, než bude kotě schopné jíst samotné granule. Každé kotě je jiné. Krmnou dávku a čas krmení přizpůsobte úrovni aktivity a tělesné kondici kotěte. Vhodné také pro březí a kojící kočky.

Pokud podáváte krmivo Purina One poprvé, doporučujeme zavádět jej postupným přidáváním stále většího množství do stávajícího krmiva po dobu 7 dnů, aby se trávicí systém vašeho kotěte snáze přizpůsobil změně.

O výrobci

Nestlé je švýcarská nadnárodní společnost se sídlem ve Vevey ve Švýcarsku. Firma byla založena v roce 1866 a pojmenována podle švýcarského chemika Henriho Nestlé. Společnost vyrábí širokou škálu produktů jako potraviny pro děti, balenou vodu a nápoje, cereálie, kávu, cukrovinky, mléčné produkty, zmrzliny, mražené pizzy nebo žrádlo pro domácí mazlíčky.

Skladování

Krmivo skladujte na suchém a chladném místě.

Výrobce

Nestlé Česko s.r.o.
Mezi vodami 2035/31
143 20  Praha 4
Česká republika

Kuře (17 %), dehydrované drůbeží bílkoviny, celozrnná pšenice (17 %), kukuřice, sójová moučka, živočišný tuk, pšeničná lepková moučka, kukuřičná lepková moučka, kukuřičná krupice, sušený čekankový kořen (2 %), minerální látky, vedlejší výrobky živočišného původu, kvasnice (1 %), rybí tuk

Analytické složky:
Protein 34,0 % Obsah tuku 14,0 % Obsah anorganických látek 7,5 % Hrubá vláknina 2,0 % Omega 6 mastné kyseliny 2,0 %