Brit

Brit Premium Cat Pouches Family Plate pro kočky 12×100 g

1,2 kg
194,60 Kč 162,17 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

70+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Šťavnaté, masové kapsičky v omáčce pro dospělé kočky. Multipack obsahuje 12 kapsiček čtyř různých příchutí. Konkrétní varianta obalu vám bude dodána dle aktuální skladové zásoby.

Balení obsahuje:

  • 3 × kuře a krůta
  • 3 × hovězí s hráškem
  • 3 × treska
  • 3 × losos a pstruh

Varianty příchutí respektují přirozené preference koček i jejich nutriční potřeby z hlediska fáze věku či speciální výživy. Delikátní šťáva podtrhuje chuť masových kousků. Kapsička může být kompletním nebo doplňkovým krmivem k suchému krmivu pro kočky. Dopřejte své kočce každý den porci masa, vybírat můžete ze čtyř druhů.

Kapsičky jsou připravovány uniktání šetrnou metodou vaření v páře pro zachování originální chuti a vůně masa.

Použití

Doporučené denní dávkování je uvedeno v krmné tabulce. Vždy poskytněte misku s čerstvou vodou, podávejte za pokojové teploty.

O výrobci

Společnost VAFO PRAHA se zabývá výrobou, distribucí a vývojem prémiových a superprémiových krmiv pro psy a kočky. Jedná se o rodinnou firmu s již více než dvacetiletou tradicí a zkušeností v oboru. Výrobu krmiv zajišťuje ve čtyřech moderních výrobních závodech v České republice.

Své produkty značek Brit Care, Brit Premium, Brit Animals a Let‘s Bite vyváží do 70 zemí světa.

Skladování

Skladujte v chladu a suchu. Po otevření uchovávejte v chladničce. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

Výrobce

VAFO PRAHA s.r.o.
K Brůdku 94
252 19 Chrášťany
Česká republika

3X S TRESKOU V OMÁČCE. SLOŽENÍ: 66 % maso a vedlejší výrobky živočišného původu v kouscích, 18 % ryby a vedlejší výrobky z ryb v kouskách (9 % treska), vedlejší výrobky rostlinného původu (0,4 % inulin), minerální látky. Bez barviv, bez konzervantů. ANALYTICKÉ SLOŽKY: hrubý protein 8,5 %, hrubý tuk 4,5 %, hrubý popel 2,5 %, hrubá vláknina 0,4 %, vlhkost 82 %.
3x S LOSOSEM A PSTRUHEM V OMÁČCE. SLOŽENÍ: 66 % maso a vedlejší výrobky živočišného původu v kouscích, 18 % ryby a vedlejší výrobky z ryb v kouscích (9 % losos, 9 % pstruh), vedlejší výrobky rostlinného původu (0,4 % inulin), minerální látky. Bez barviv, bez konzervantů. ANALYTICKÉ SLOŽKY: hrubý protein 8,5 %, hrubý tuk 4,5 %, hrubý popel 2,5 %, hrubá vláknina 0,4 %, vlhkost 82 %. 3X S HOVĚZÍM A HRÁŠKEM V OMÁČCE. SLOŽENÍ: 87 % maso a vedlejší výrobky živočišného původu v kouscích (13 % hovězí), vedlejší výrobky rostlinného původu (0,4 % inulin), zelenina (4 % hrášek), minerální látky. Bez barviv, bez konzervantů. ANALYTICKÉ SLOŽKY: hrubý protein 8,5 %, hrubý tuk 4,5 %, hrubý popel 2,5 %, hrubá vláknina 0,4 %, vlhkost 82 %. 3X S KUŘECÍM A KRŮTÍM V OMÁČCE. SLOŽENÍ: 85 % maso a vedlejší výrobky živočišného původu v kouscích (40 % kuře, 12 % krůta), vedlejší výrobky rostlinného původu (0,4 % inulin), minerální látky. Bez barviv, bez konzervantů. ANALYTICKÉ SLOŽKY: hrubý protein 8,5 %, hrubý tuk 4,5 %, hrubý popel 2,5 %, hrubá vláknina 0,4 %, vlhkost 82 %.