- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Výborná italská mortadella s jemnou chutí.
Mortadella se vyrábí z jemně mletého vepřového masa. Ochucena je převážně černým pepřem, bobulemi myrty, muškátovým oříškem a koriandrem. Na řezu je pak vidět mozaika salámu z jemné masové míšeniny a kousků tučnějšího masa.
Salumificio San Carlo usiluje o co největší kvalitu svých výrobků. Salámy jsou krájené ve speciální místnosti, v podmínkách vhodných pro zajištění maximální hygieny.
Použití
Může být oblohou studených salámových mís nebo jako chutná svačinka s pečivem.
O výrobci
Společnost se narodila v Ziano Piacentino v Emilii v roce 1979. Z malé řemeslné společnosti v provincii si postupně vybudovala vážené postavení na lahůdkovém trhu, nejen italském, ale i mezinárodním.
Společnost již řadu let prosazuje politiku kvality a bezpečnosti svých produktů. Bezpečnost potravin zahrnuje veškeré činnosti společnosti, od výběru surovin po technologii výroby, školení zaměstnanců a pečlivé čištění prostor.
Skladování
Skladujte při 0 až 4 °C.
Výrobce
Salumificio San Carlo Spa
Loc. San Pellegrino 310/3
29010 Ziano Piacentino
Italy