Pan Křupka

Pan Křupka Kukuřičné křupky bez soli

200 g
43,70 Kč 218,50 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

90+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: EU,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Křehké a nadýchané kukuřičné křupky bez přidané soli v extra velkém rodinném balení. Výrobek z přirozeně bezlepkových surovin vhodný jako alternativa různých snacků, pro děti již od kojeneckého věku (od 6. měsíce). Výborné jako svačinka, která je zasytí i zabaví např. při cestách autem, v kočárku apod.

 

Použití

Určeno k přímé konzumaci.

O výrobci 

Klíčem ke zdravému talíři jsou určitě celozrnné produkty, výrobky bez zbytečných přídatných látek, s nižším obsahem tuku, cukru či soli, a naopak s dostatkem vlákniny - toto všechno splňuje značka REJ. Sortiment společnosti REJ obsahuje cereální sušenky, cereální snídaně, kukuřičné křupky, těstoviny a čaje. Pečlivý výběr kvalitních surovin a poctivá práce kvalifikovaných zaměstnanců stojí za všemi výrobky. 

Kvalita výroby je zaručena certifikací IFS FOOD (Evropský standard kvality a bezpečnosti potravin), která stanovuje dodržování přísných norem v rámci všech procesů celé firmy - řízení kvality a bezpečnosti, administrativa, výroba od příjmu suroviny až po nakládání s odpady, obchod, logistika, systém kontroly.

Skladování

Skladujte v suchu a chraňte před teplem a přímým sluncem. Po otevření zamezte přístupu vzduchu, výrobek zůstane déle křehký.

Výrobce

REJ s.r.o.
Průmyslová 937
391 11 Planá nad Lužnicí
Česká republika

Složení

Kukuřičná krupice
Řepkový olej

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1507 kJ/360 kCal
Tuky1.7 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.2 g
Sacharidy75.3 g
z toho cukry1 g
Bílkoviny7.9 g
Sůl0.01 g
Vláknina2.3 g