Vaigl a Syn

Údlické farmářské kuře Kuřecí kousky

cca 1 kg

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 2 DNY

Od českého farmářeZachraň mě za 165,30 Kč

cca

 195,00 Kč 194,60 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Čerstvé chlazené Údlické kuřecí kousky od českého výrobce.

Údlické farmářské kuře je certifikováno ochrannou známkou "Regionální produkt Krušnohoří" a pochází od rodinného dodavatele Vaigl a syn s 25letou tradicí. Jedná se o nadstandardní chov na podestýlce z vlastní obilné slámy a s delší dobou výkrmu min. 40 dní. Kuřatům je podáváno krmivo z vlastní rostlinné výroby.

Kuřecí maso je lehce stravitelné, neboť má velice jemná svalová vlákna. Maso má výborné dietické vlastnosti a snadnou, rychlou úpravu.

Použití

Vhodné pro přípravu kuřecích směsí či omáček. 

Tip! Připravte si kuřecí směs s kukuřicí, paprikou a pórkem podle následujícího receptu:

Do misky si dáme kousky kuřecího masa, osolíme, opepříme a přidáme trochu sušeného česneku. Na směs nasypeme lžíci solamylu, pořádně promícháme a necháme chvilku odpočinout. Naložené maso hodíme na pánev s olejem a orestujeme. Do pánve přidáme nakrájený pórek, cibuli, papriku a kukuřici. Směs v pánvi osolíme, zakapeme sojovou omáčkou a worcesterem, přidáme lžíci kečupu, podlijeme vodou, přidáme pokrájenou jarní cibulku a necháme podusit do měkka. Servírujeme s rýží.

O výrobci

Rodinná firma VAIGL A SYN spol. s r.o. má tradici dlouhou více než 25 let. Byla založena v roce 1994 panem Miloslavem Vaiglem. Hlavní činností firmy je chov, zpracování a prodej drůbeže. Jako doplňkovou činností je obchod s mraženými výrobky, rostlinná výroba, lesnická činnost, a nakonec služby pro zemědělské podnikatele.

Celý výrobní proces je neustále kontrolován od přípravy krmné směsi přes líheň kuřat, jejich výkrm na farmě až po konečné zpracování masa. Po celou dobu chovu drůbeže jsou dodržovány vysoké legislativní požadavky na chov drůbeže a ochranu zvířat proti týrání.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C.

Výrobce

Vaigl a syn s.r.o.
Droužkovická 291
431 41 Údlice
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 2 dny.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 2 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Kuře
Kuřecí kousky