Agro

AGRO Substrát pro muškáty a jiné balkónové květiny

10 l
94,90 Kč 9,49 Kč/l

Doručení už do 60 minut

30+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

AGRO Substrát pro pelargonie a jiné balkónové květiny je speciálně vyvinut pro potřeby pěstování balkónových rostlin, které potřebují k růstu a bohatému kvetení vysokou dávku živin.

Výborně se v něm pěstují pelargonie, petunie, verbeny, lobelky, begonie, fuchsie, bidens a další balkonové rostliny. Můžete jej použít rovněž do samozavlažovacích truhlíků.

AGRO Substrát pro balkónové květiny s upraveným pH je směsí rašeliny, kvalitního vyzrálého humusu - což je nejúrodnější druh půdy - a obsahuje složky: krystalické hnojivo KRISTALON - nejoblíbenější hnojivo na trhu, určené i profesionálním pěstitelům; soubor živin VITALITY Komplex pro vitalitu a regeneraci rostlin.
 


Použití

Dávkování naleznete na obalu výrobku.

O výrobci

Značka AGRO je dlouholetým garantem vynikající kvality a maximální funkčnosti. Hlavním cílem je nabídnout ideální volbu pro pěstitele, který dává přednost rozmanité nabídce za přijatelnou cenu a přitom se necítí být profesionálem v oboru pěstování a výživy rostlin.

Všechny výrobky značky AGRO jsou vyráběny z vybraných surovin, které jsou navíc často obohaceny o bonusové látky a mikroprvky. Díky kvalitní výrobě a promyšlenému složení Vám pomáháme dosahovat nadstandardním výsledkům v růstu a vzhledu rostlin. 

Výrobce

AGRO CS a.s.
č. p. 265
552 03 Říkov